De Citit : Recomandări

OFENSIVA ANGUS ÎN RESTAURANTELE DIN SERGIANA GRUP

| 21 martie

OFENSIVA ANGUS ÎN RESTAURANTELE DIN SERGIANA GRUP

În mintea tuturor Angus se traduce prin grătare savuroase din cotlet sau antricot, iar T Bone este pe întreaga planetă sinonim cu promisiunea unei fripturi impozante. Casa Tudor a fost primul restaurant din Sergiana Grup care v-a propus grătarul de Angus. A urmat Restaurantul Sergiana, iar Ceasu’ Rău a rupt tiparele şi v-a invitat să gustaţi un rasol de vită cu legume şi sos de hrean sau o tocăniţă de vită, ambele reţete fiind pregătite din Angus. În primăvara asta continuăm surprizele şi din carnea cu desenul fin marmorat, recunoscută pentru frăgezime şi gustul unic, vă vom propune noi reţete. Una îi va năuci pe iubitorii şniţelului! Gust, frăgezime şi dimensiuni care duc cu gândul la platou, pentru că roata carului va fi de data asta o comparaţiei fără exagerări! Sau ce spuneţi despre o reţetă românească, ciorba de văcuţă, preparată cu carne de Angus? Mai mult nu spunem. La Sergiana, pe Mureşenilor şi în Coresi Shopping Resort, la Ceasu’ Rău şi la Casa Tudor începe ofensiva Angus. În curând. T Bone Angus