De Citit : Editoriale

2019, ÎȚI ZÂMBESC!

| 03 decembrie

Deși îmi iubesc agendele ca pe niște prietene de suflet, și-mi place să cred despre mine că-s organizată, la final de an, mă tot săcâie un gând și tre să-l povestesc, poate așa înțeleg care-i treaba cu el. Organizarea asta îmi fură din ce în ce mai multe ore și nu-mi mai rămâne timp suficient pentru finalizarea to do- urile frumos subliniate, aranjate și puse pe categorii.

Poate doar am obosit. Poate doar trebuie să deleg mai mult. Poate doar vreau să fac prea multe într- o zi. Poate uit că-s doar un om, și deși sunt în zodia Gemenilor nu am un suflet care oferă și unul geamăn care primește. E doar unul de servici. Poate. Poate. Poate. Nu! Nu mă plâng. Doar că după cum bine vezi și tu, am ajuns să vorbesc singură 🙂 So. Primul lucru pe lista cu rezoluții: Fii mai sinceră cu tine!. Și pentru că toți avem nevoie de ajutor la acest capitol am apelat la profesioniști. Am cerut un sfat avizat d-nei psiholog Elena Borza, îl găsești descris cu măiestrie în articolul semnat de mâna ei. Face magie cu sufletul și miracole cu mintea. Recomand! Și pentru că până și dragostea trece prin stomac, alege să-ți transformi fiecare masă într-o experiență culinară. Dacă ajungi pe Republicii 4 vei savura cu altă gură prânzul sau cina, dar înainte citește articolul despre Expediția ingredientelor Massimo din decembrie.

Unde faci revelionul? De unde cumperi cadouri de Crăciun? La ce filme să-ți mai inviți iubita? Despre ce merită să povestești la cafeaua de dimineață cu vecina sau la petrecerea de firmă cu colegii? Răsfoiește ediția lunii decembrie! E ca tolba lui Moș Crăciun. Plină! Și pentru ca timpul tău liber să poată fi descris cu haștagul #FUNtastic, am digerat noi pentru tine niște informații de sezon. Citește rubrica FUNtastic news! În rest sunt bine, sănătoasă și-mi zâmbește sufletul când văd câte fapte bune se întâmplă în Brașov. Sper să continue și-n anul viitor. Hopaa! E must să vezi ce poate face leu cu leu. Citește despre campania Hrănim viitorul și pune și tu leul tău la bătaie. E din ce în ce mai puternic și devin paraleu când e vorba de copiii nevoiași care-și doresc educație și un viitor. Am aflat câte ceva și despre cum poți trasnforma basmul Tinerețe fără bătrânețe în realitate. Nu e magie dragă, e botox. Care e trendul în barmanie? Mda! Ne interesează și chestiile astea maică. Ne ocupăm de cârciuming, ne cerem scuze că nu știm care va fi tendița în cifrele pensiilor, dar dacă te-a atins subiectul și ai chef de un pahar și nu știi ce să comanzi, citește ce a scris Mihai Fetcu.

Și așa spre final, m-am decis ce-mi doresc pentru noul an. Mai puține liste. Deși… mă prăpădesc de râs, că tot a trebuit să mai fac o listă pentru 24 FUN days of Quizmas.  Dar nu se pune că e cu intenție cu praf de stele ce va face suflete să zâmbească 24 de zile, cu 24 de concursuri și 24 de premii. Din 1 în 24 decembrie, pe hornul facebook-ului îți aruncăm cadouri mișto de la partenerii noștri, cărora le printăm un dulce mulțumesc și aici.

Vom avea un 2019 FUNtastic!