De Citit : Știri

SINEAD O’CONNOR: „vreau liniste”

| 11 iunie

“Cand eram tanara si militanta, eram eu. Nu o faceam din datorie. Cu varsta, am obosit. Acum ma gandesc la copiii mei si vreau liniste.”
Asta a spus astazi Sinead O’Connor, intr-un interviu exclusiv pentru Tabu. Ajunsese cu 12 ore in urma in Romania si nu apucase sa iasa inca din hotel. Spera sa vada cate ceva din oras pe drumul catre concert. Fara multa curiozitate si fara entuziasm, imbracata cu o bluza babydoll cu floricele si cu jeansi trei sferturi, ca o turista americana, evadand din cand in cand din camera in care dadea interviuri ca sa fumeze o tigara.

Pentru cei mai multi dintre romani, Sinead O’Connor este un one hit wonder. “Nothing compares 2 U”, melodia pe care a scos-o acum 20 de ani, inca le mai rasuna in minte desi artista a refuzat sa o mai cante o vreme. Daca cei care vor merge asta seara la concert la Arenele Romane vor astepta ca Sinead sa le cante melodia preferata, s-ar putea ca acest lucru sa nu se intample.

Dar pentru cei care au ascultat-o si iubit-o si in perioada maturizarii ei, de la “Universal Mother” pana la albumul reggae “Throw Down Your Arms” si recentul “Theology”, de la coming-out-ul ca lesbiana la retractare, la ruperea fotografiei papei Ioan Paul al II-lea pana cand si-a cerut iertare si apoi s-a razgandit, concertul va fi, probabil, pe masura asteptarilor.

Diseara, backstage la concert pentru ca avem voie sa stam acolo si sa vedem ce se intampla. Pe facebook-ul Taburo punem birfulitze din culise, iar seara un blog la tema.
citeste articolul semnat de IOANA ULMEANU pe www.tabu.ro .