De Citit : Știri

Black Eyed Peas face un mare Booom

| 09 aprilie

Black Eyed Peas urca cu viteza pe culmile Topului Billboard cu noua lor melodie, Boom Boom Pow, primul single de pe albumul The E.N.D., care va fi lansat pe 9 iunie.

Black Eyed Peas reuseste astfel, pemtru prima data in cariera, sa fie prezenta in Hot 100 Chart. In numai o zi, melodia a lasat in urma 38 de locuri, ca sa ajunga in fruntea Topului Billboard, datorita vanzarilor masive de pe internet.

Cu aproximativ 500 de mii de download-uri in numai o saptamana, piesa Boom Boom Pow i-a plasat pe Black Eyed Peas pe primul loc in istoria celor mai multe descarcari de pe internet, inregistrate vreodata de o trupa.

Pana acum, Coldplay era lider detasat, Viva La Vida fiind descarcata de 250 de mii de persoane de pe internet, vara trecuta.

In timp ce acesta este primul No. 1 pentru will.i.am si compania, Fergie a a scos de pe albumul sau solo, The Dutchess, trei hituri care au ajuns pe primul loc. The E.N.D. este primul album de studio, realizat impreuna cu grupul cu care s-a lansat, dupa succesul solo.

Sursa: E Online