De Citit : Recomandări

Vara stă sub semnul lui Tudor

| 25 iunie

După 12 ani, din nou vara va sta sub semnul lui Tudor! Asta este promisiunea pe care o face Sergiana Grup prin redeschiderea Casei Tudor. Casa a devenit un adevărat conac, iar transformarea e atât de spectaculoasă încât cu greu vă veţi aminti cum arăta restaurantul la deschiderea din vara lui 2003. Dar ce au reuşit să facă arhitecţii şi constructorii veţi constata imediat după ce veţi  trece pragul restaurantului. Până atunci, am tras cu ochiul la pregătirile bucătarilor şi vă arătăm ce am aflat. Noi propuneri se vor alătura reţetelor pe care le cunoaşteţi şi le-aţi îndrăgit, iar regula Casei Tudor va fi păstrată: un capitol generos de pescărie, lângă reţete din porc, vită, miel şi păsăret, cu bucătăria românească stând cu mândrie lângă o selecţie din bucătăriile Europei. O culegere de prospeţime, gust şi rafinament care se însumează în promisiunea unui răsfăţ culinar. Dacă nu credeţi, ce ziceţi de o supă de midii şi chefal, aromată cu vin alb şi cu accente proaspete de lămâie şi verdeţuri? Nu mai puţin impresionante vor fi cotletele de miel, decupate în maniera french-cut, trecute prin tigaie, dezmierdate apoi cu muştar Dijon şi învelite într-o subtilă crustă  crustă de pesmet, rozmarin, cimbrişor şi un strop de usturoi, totul înainte de a ajunge în cuptor. După, va fi greu să vă găsiţi cuvintele… Spectaculoasă va fi şi întâlnirea cu somonul în crustă de cartofi, cu sos olandez şi spaghete de legume, iar ciolanul pe varză, reinterpretat în mod magistral, vă va entuziasma. Orice veţi alege vă va convinge că, la fel ca întotdeauna, Toate-s Bune şi Gustoase! Însă, până se vor deschide porţile la Casa Tudor, nu vă rămâne decât să urmăriţi, pe facebook şi în reviste, mesajele cu veşti de la Casa Tudor. Nu veţi avea mult de aşteptat.