De Citit : Food

CASA TUDOR, PORŢI DESCHISE ŞI MESE ÎNTINSE!

| 01 iunie

CASA TUDOR, PORŢI DESCHISE ŞI MESE ÎNTINSE!

Bucătăria românească stă cu mândrie lângă specialităţi din lumea întreagă. Nu lipseşte pescăria, iar dacă extravaganţele mediteraneene încă vi se par prea îndrăzneţe, puteţi alege şalău, crap, doradă, somon, ba chiar şi hamsii. Preferinţele terestre sunt la fel de uşor de împăcat. Oricând mizaţi pe un ciolan onest şi neaoş, pe  cotletele de berbecuţ, ori dacă alegeţi pieptul de raţă veţi fi câştigătorii zilei. Nu veţi putea uita minunăţiile din Angus, dar nici Joiana şi Godacul nu sunt mai prejos. Pentru că la Casa Tudor,… Toate-s  Bune şi Gustoase!

Comment Preparate

Croazieră mediteraneană prin grădina de zarzavaturi

… o încântare fără taxe portuare, dar plină de savoare.

 

Ciolan Odorhei cu varză

… îl ştii de mult timp şi nu te-a dezamăgit niciodată.

 

Şniţel din chiulotă de Angus

… 300 de grame de extaz pané!

 

Papanaşi

… o reverenţă în faţa desertului românesc.

Prispa-i pentru zile insorite! Snitel Angus_CT croaziera mediteraneana prin gradina de zarzavaturi Papanasi