De Citit : Recomandări

Padas Passoa

| 15 iunie

Ne asteapta o vara torida, prognoza meteo a acestui an ne indica faptul ca anul 2009 va fi cel mai cald din an ultimii cinci. Asa ca nu ne ramane decat sa ne imbracam lejer, sa ne punem ochelarii preferati, aceia cu lentile mai mari, sa ne incaltam cu slapii cei mai comozi si sa iesim. Daca vestimentatia ne-a dat OK-ul, vremea tine cu noi, nu ne mai ramane decat sa ne asezam la terasa preferata si sa ne racorim.
"Padas Passoa" poate fi unul dintre sutele de cocktailuri pe care le putem incerca vara aceasta. L-am ales repede, dar atent deoarece nu as vrea ca ingredientele sa fie o piedica pentru barmani sau pentru oricine ar dori sa prepare acest cocktail.

Padas Passoa

Pahar: Rock’s
Metoda de preparare: Muddlle si Shake&Strain
Ingredinete: – 30 ml Passoa
– 15 ml Brandy
– castravete
– top apa minerala
Decor: castravete si zest de castravete
Mod de preparare: intr-un pahar de amestec strivim bucatile de castravete, adaugam gheata, lichiorul Passoa si cantitatea de brandy apoi agitam puternic (10-15 secunde) si strecuram totul intr-un pahar rock’s, umplut imprealabil cu gheata pisata. Se completeaza cu apa minerala.