De Citit : Recomandări

Cocotim povești la gura șemineului împreună cu Bianca Bucă

| 02 decembrie

Joi, 5 decembrie de la ora 18, cocotim povești la gura șemineului împreună cu Bianca Bucă.

Cui ne adresăm?
Copiilor de la 7 ani, familiilor cu copii și adulților cu inimi de copil. 🙂

Cine este Bianca?

Orice este imposibil daca iti doresti cu adevarat! Nu m-am mai oprit din scris de cand am invatat alfabetul, iar luminile fantastice le-am descoperit la varste fragede pe cand ma pierdeam ore intregi in vacante printre rafturile bibliotecii pentru copii de la Onesti, orasul meu de suflet. Inca din clasa IX-a atunci cand am fost intrebata ce vreau sa ma fac am spus clar si raspicat – jurnalist si designer vestimentar si asta sunt si in zilele noastre. De peste 14 ani activez in domeniul jurnalismului, iar in prezent sunt redactor la Radio Romania Brasov FM.

 

Din categorie nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat….

 

Inca de cand eram schioapa am avut doua nazuinte: sa descopar elixirul vietii vesnice si sa scriu macar o carte. Ambele dorinte imi sunt implinite, caci ce poate fi mai frumos daca nu sa lasi o urma in spatele tau pasind pe poteca vietii, iar aceasta sa fie facuta de condei, condei care nu face nimic altceva decat sa transforme un muritor intr-o eterna existenta pe acest Pamant.

 

O seară de povești la gura sobei prin intermediul căreia vom retrăi iernile de altădată cu troiene, sănii cu zurgălăi, aromă de scorțișoară și iubire, foarte multă iubire. Vom afla că miracolul nu este acea minune care nu se poate explica, ci poate fi o amintire arhivată în sertarele sufletului, poate fi o mână caldă pe creștetul cârlionțat al unui înger de copil sau un năsuc lipit pe geamul brodat cu flori de gheață ori un colțișor cald pentru un suflet necuvântător.

Nu uita de rezervare: 0741671596.
Te așteptăm cu drag!

 

76771549_2550334725014062_6821426488693227520_o