De Citit : Altele

Habitat, o nouă comunitate în Brașov

| 25 aprilie

HABITÁT? 1. Ansamblu de condiții oferite vieții de un biotop; ecotop. 2. Element al ecosistemului uman format din factorii mediului înconjurător și cei psihosociali. 3. Spațiu structurat din punct de vedere urbanistic, ocupat de o comunitate umană. Asta spune Dexu.

 

_BBB0674

Marcu spune că este o comunitate a cunoscătorilor de cafea.  Cine e Marcu?

Un clujean pasionat de cafea, barista și expert în mixologie, sătul de aglomerația din Cluj a decis că e momentul pentru o schimbare. Împreună cu niște prieteni a reușit să pună bazele unei noi comunități a iubitorilor de cafea în centrul vechi al orașului liniștit de la poalele Tâmpei. Când s-a însămânțat idea? Anul trecut, în drum spre casă, pe un drum lung de la mare a făcut a pauză de cafea în Brașov și a constatat că nu -s prea multe locuri cu cafea bună. Dacă n-am ști nu am povesti. Așa că am băut și noi un cappuccino Habitat. De la spumă, gust, aromă până la aspect ne-a plăcut. Ai drum prin centru? O pauză de cafea pe Grigoraș Dinicu 2 aduce subiecte noi de povestit cu prietenii.

 

_BBB0675

Ne-a plăcut și sigla. O mandala cu boabe de cafea. Noi începuturi pentru cel mai iubit subiect de pe buzele noastre: cafeaua. Da! E unică. Nu se mai găsește alta ca ea în Brașov. O aduc din Cluj de la Hot Pipes.

Concluzia? Dacă ritualul tău zilnic implică și cafeaua e must să intri în Habitat.  Deși 80 % este despre cafea, poți bea și un alt drink bun sau o bere artizanală Kutuma din Cluj sau Mustața. Partea de snacks și sandvișuri e loading.

 

_BBB0678

#denotat că este Pet friendly, căci sunt puține cârciumi în Brașov și că pregătesc party-uri Day time cu muzică electronică cu djs, tot din Cluj, desigur. Sună FUN. Mai ales că vine vara și ziua e mai lungă.

 

_BBB0681 _BBB0684 _BBB0694

sdr

mef

 

De Citit habitat