Locuri : Altele

ZAO PLANET

Bine ati venit la Zao Planet, locul ideal de petrecere a timpului liber alaturi de familie si prieteni. Complexul este special amenajat si delimitat cu zone de distractie, dispuse pe categorii de varsta.

La etajul superior, in cei 2000 de metri patrati, sunt amenajate 3 zone de joaca, dispuse separat pentru copii cu varste cuprinse intre 0-4 ani, 5 -9 ani si 10-13 ani. In locul de joaca pentru copii gasiti saltele gonflabile, tobogane, play ground, piscine cu bile, console electronice, mese de airhockey, mese de foossball .

Spatiul din exterior va pune la dispozitie 3000 de metri patrati, cu o multime de atractii: saltele gonflabile, bungee jumping, tobogane, spatiu special pentru copii cu varste cuprinse intre 1 – 4 ani, pista pentru karturi Ferrari si tiroliana le vor da copiilor posibilitatea sa isi dezvolte aptitudinile si sa se distreze la maxim.

La parter, in Space Club, gasiti 2000 de metri patrati cu zona de entertaiment pentru copiii de peste 14 ani si adulti. Numai aici gasiti cea mai noua atractie din Brasov, Laser Tag Arena, cu un labirint spatial de 400 de metri patrati, Cinema 7D, mese profesionale de tenis, biliard, air hockey, darts si foosball.

Deoarece copiii dumneavoastra sunt foarte importanti pentru noi, am amenajat un magazin cu hainute, jucarii, rechizite si costume de carnaval de inchiriat, la preturi extrem de avantajoase .

Vizitati Gift Shop Zao chiar si numai din curiozitate si cu siguranta veti fi surprinsi de ofertele noastre !

Organizam cele mai frumoase petreceri pentru zile de nastere, onomastici, petreceri mobile in orice localitate, petreceri tematice, team building, serbari, evenimente, iar daca va aflati in tabara de copii sau sunteti in excursie organizata, Zao Planet este locul ideal pentru a petrece cateva ore de distractie, va asiguram ca va fi o zi de neuitat !

Ne dorim ca la  Zao Planet totul sa fie perfect pentru copiii si familia dumneavoastra.

Va asteptam cu drag !

Echipa Zao Planet.