Locuri : Food

Sub Cetate Restaurant

Imagini nemai întâlnite ale orașului de la 1915. Jumări cu ceapă și pâine proaspătă de cum ne calci pragul. Un meniu tradițional cu tâlc. Cartea noastră de bucate este deja vedetă pentru umorul autentic, dar și pentru preparatele consacrate care se mănâncă-n trei limbi – săseşte, ungureşte şi româneşte.

Vara e răcoroasă, asa că ciorba o servim fierbinte! Mușchiul de vită e suculent și îl gătim în trei feluri. Porțiile sunt cât de mari se poate ca să-ți domolească pofta. Acesta este farmecul bucătăriei Sergiana! Cu vechi rețete, care îți încântă invitații, și cu produse de la fermele proprii de pe dealurile transilvane, care păstrează gustul de odinioară. Dar și cu o vitrină specială unde maturăm carnea de Angus. Toate te fac să te simți, pur și simplu, ca un domn. Doar că mai bine!

 

restaurant-sub-cetate

2019_05_23_revista-restarante_FINAL