Locuri : Centre și Institute

International House

Centrul Britanic de limbi straine -lider pe piata in Romania pentru engleza de afaceri. Organizeaza cursuri deschise de limba engleza pentru copii si adulti si cursuri customizate pentru companii
International House a fost înfiinţatǎ în 1953 şi în 1963 a organizat primul curs din lume de pregǎtire practicǎ a profesorilor de limba englezǎ în tehnici de predare.
Astazi International House este considerata creatoarea de standarde în domeniul predǎrii limbilor strǎine şi a limbii engleze în special, fiind una din cele mai prestigioase institutii educationale din Marea Britanie. Sediul central este la Londra, dar International House activeaza in 142 de centre de pregatire din peste 40 de tari;

In Romania International House este prezenta din anul 2002, astazi fiind liderul cursurilor de limba engleza pentru afaceri.
Centrul International House din Brasov a fost deschis in 2007, iar in primul an de la deschidere peste 20 de companii si peste 300 de cursanti adulti si copii studiaza limba engleza la International House Brasov.