Locuri : Centre și Institute

Academia Heidi

Academia Heidi este primul centru de învăţare din Braşov dedicat familiei! Oferta noastră cuprinde cursuri pentru copii, adolescenţi, program de afterschool, educaţie pentru părinţi, grupuri de suport şi ateliere în familie.
Atelierul de gătit are propria-i bucătărie, microfoanele așteaptă să îi dezghețe pe copii la cursul de vorbit in public, iar creativitatea este lăsată să mișune liberă în sala de arte.
La programul Afterschool (clasele 0-4) ne vom face temele de plăcere, folosind și sala de teatru, pe cea de arte sau laboratorul de științe.
Părinții vor putea participa la cursuri prenatale Naştecumsimţi, la cursuri şi workshopuri de parenting sau se pot intâlni doar să schimbe păreri și impresii în cadrul întâlnirilor special organizate pe anumite tema sau la grupurile de suport.
Iar pentru cine are chef de joacă inteligentă sau de petrecut timp în familie, poate veni cu mic, cu mare la Seara de jocuri în familie sau la ateliere de creație.
La Academia Heidi nu căutăm în mod special performanța, ci cultivăm pasiuni şi dezvoltăm deprinderi.

Cine suntem?

Elena Loghin, coordonator cursuri pentru părinți
Elena s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat din inginer în educator prenatal și doula, adică a găsit acel lucru pe care îl face cu pasiune și la care este extrem de bună. Organizând un curs pentru părinți a întâlnit-o pe Daiana. Pentru că s-au plăcut, au hotărât să facă echipă la Academie în încercarea de a crea o lume mai bună pentru copiii lor. Şi pentru a crea cât mai multe din oportunităţile pe care şi le doresc şi pentru ele în calitate de viitori(posibil) părinţi. : )
Luminița Major, coordonator program Afterschool
Luminița a inceput in Client Service cu cărți și manuale școlare, a continuat cu instalații termice, iar apoi cu aranjamente florale. În tot acest timp, jobul ei principal și, de departe, cel mai plăcut a fost cel de mămică a trei copii minunați: Edy, Ștefan și Ana.
Acum are grijă ca 20 de copii să fie luați de la școală, să fie hrăniți, să iși facă temele și să nu vrea să plece de la noi : ).
Claudia Petre, coordonator cursuri pentru copii
Și Claudia a hotărât că cel mai bine in viață este să faci ceea ce iți place, așa că a dat o slujbă în bancă pe Grădinița Heidi. În paralel cu ce făcea la grădi, a construit cursurile pentru copii ale academiei. A săpat fundația, iar apoi a inceput să pună cărămidă peste cărămidă, să găsească instructorii potriviți, să creeze o relație cu părinții și apoi să amenajeze spațiul nou al Academiei Heidi. Când să inceapă să culeagă laurii, a devenit mămică pentru a doua oară. Deocamdată are grijă de Tudor, dar o așteptăm cu mult drag și nerăbdare inapoi.
Daiana Colceriu, coordonator coordonatori : )
Daiana are Grădinița Heidi de mai bine de 8 ani. Și-a dorit cursuri pentru copii mai mari și program afterschool pentru a le asigura absolvenților Heidi continuitate, adică activități care să le stimuleze creativitatea și prin care să se simtă apreciați și atunci când pleacă de la grădi in lumea mare, dar și pentru a le oferi tuturor copiilor din Brașov programe educative originale și care să ii formeze. Totodată și-a dorit cursuri pentru părinți pentru că a cunoscut sute de părinți care iși doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor.
Ea este cea care a făcut puzzle-ul. Luminița și Claudia au fost mămici la Heidi. Pe Elena a cunoscut-o la un curs. Le-a luat pe toate trei, le-a amestecat bine și… Tadam! : )
Cursuri pentru părinți
[email protected]
0727220959 – Daiana Colceriu
Cursuri pentru copii
[email protected]
0735843391 – Claudia Petre
Program Afterschool
[email protected]
0722263885, 0766089900 – Luminița Major