Locuri : Cazare

Residence Hirscher ***

Residence Hirscher se bucură de o locație liniștită la poalele Muntelui Tâmpa, în centrul istoric al Brașovului, la numai 200 m de Piața Sfatului, Biserica Neagră și strada Republicii. A fost construită în 1847 sub numele de „Casa Iordache David”. Deși locația este situată într-o clădire monument istoric, beneficiază totodată de facilități specifice timpurilor moderne. Residence Hirscher a fost renovată în perioada 2017-2018 din dorința de a le oferi oaspeților săi confort și servicii de înaltă clasă. Astfel, pensiunea propune turiștilor un sejur de vis, la poalele muntelui Tâmpa, punând la dispoziția acestora 13 camere duble, 2 camere single și un apartament.

Residence Hirscher oferă camere moderne, mobilate luxos, atât pentru sejururi scurte și cât și pentru perioade mai lungi. Oaspeții noștri au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de camere adaptate nevoilor fiecăruia: camere duble de lux, camere duble standard, cu paturi duble și matrimoniale, camere single, apartament, potrivit pentru o familie.

Camerele noastre sunt confortabile și mobilate cu gust, cu un decor interior elegant.

Fiecare unitate are o baie privată, dotată cu halate de baie și uscător de păr.

Toate camerele sunt dotate cu minibar, telefon, TV, canale prin cablu, internet de mare viteză gratuit. Accesul la camere se face cu ușurință prin existența unui lift.

Departamentul Housekeeping este prezent zilnic pentru a asigura curățenia și  pentru o oferi o experiență plăcută turiștilor.

Oferim oaspeților noștri asistență de 24 de ore pe zi, un punct de internet și ziare locale.

Oaspeții se pot bucura de micul dejun în fiecare zi la restaurantul Era Ora, situat la 100 m distanță. Micul dejun poate fi, de asemenea, servit în cameră, la cerere, iar serviciul  room service este disponibil. Multe alte restaurante și magazine sunt în imediata apropiere.

 

 

cladire+residence+hirscher