Evenimente : Festivaluri

Rockstadt Extreme Fest

Rockstadt Extreme Fest (30 iulie – 02 august), unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est și cel mai cunoscut festival de metal din România, ajunge în 2020 la cea de-a opta ediție, ocazie cu care pregătește câteva premiere pentru pasionații de metal de la noi și nu numai.

Festivalul va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2020 pe terenul de biatlon de la baza Cetății Râșnov. Iar până în acest moment, aproape 30 de trupe au fost deja confirmate ca făcând parte din line-up-ul din acest an, multe dintre ele fiind nume de referință ale scenei muzicale internaționale și venind pentru prima dată în România.

Printre trupele deja anunțate pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 se numără nume precum: printre care se numără: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), October Tide (SE), IN THE WOODS… (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE), Katla. (IS), UADA (SUA), Psykup (FR), Tableau Mort (UK), The Rumpled (IT) sau Darvaza (IT).

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Perioadele de vânzare a abonamentelor REF 2020 sunt:

  • Pre-sale 4: 1.000 de abonamente la prețul de 310 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 20.01.2020;
  • Pre-sale 5: 1.000 de abonamente la prețul de 350 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 16.03.2020;
  • Pre-sale 6: 1.000 de abonamente la prețul de 390 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 18.05.2020.
  • În ultimul prag de pre-sale online, cât și la intrarea în festival: abonamentele vor fi la prețul de 440 lei/ buc.

 

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile și bilete pe zi, la prețul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse în vânzare începând cu 29.06.2020.

 

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

 

Facebook page: https://www.facebook.com/rockstadtextremefest/?epa=SEARCH_BOX

Facebook event: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent

Instagram: https://www.instagram.com/rockstadtextremefest.official/?hl=ro

Website: https://rockstadtextremefest.ro/