Evenimente : Altele

Oktoberfest Brasov

Oktoberfest 2015 : Albă ca Spuma şi cei 7 ani

De 6 ani există în Cetatea Braşovului o sărbătoare princeps a berii şi distracţiei bavareze.  În 2015 intrăm în al şaptelea an.OKTOBERFEST: Albă ca Spuma şi cei 7ani… Un titlu de veste şi de poveste! Vă oferim: cel mai mare cort de evenimente din România, parada carelor alegorice cu butoaie, bere de bere, mâncare bavareză, jocuri, concursuri, distracţie garantată. Miss şi Mister Oktoberfest se încoronează, înscăunează şi … îmbutoiază an de an, iar trupele din Bavaria, de la spuma lor de acasă, oferă, seară de seară,bavarian blues şi recital de recital.

Am “migrat” la Bucureşti şi la Timişoara. A fost şi acolo mare succes. Cultura braşoveană şi germană, spiritul bavarez au cucerit şi cetatea lui Bucur şi burgul de pe Bega. Pentru că Oktoberfest înseamnă şi seri multiculturale, dansuri bavareze, parada costumelor etniilor braşovene. Şi mai înseamnă şi hectolitri de bere degustaţi şi kilometri de cârnaţi mâncaţi. Dacă îi punem cap la cap nu ajungem în Bavaria. Fix în China! Garantat. Chiar, cum o fi un Oktoberfest la chinezi?!

O poveste care începe cu “A fost odată” dar care nu se va termina prea curând. Moşul ne-a adus daruri surpriză. Semne bune anul are! Nu vă zicem ce, căci surpriză este.

Vă aşteptăm la Oktoberfest Braşov 2015 cu tolba şi butoaiele pline! Contorul a pornit deja. Pe site! Ne vedem între 3 şi 13 septembrie la Braşov si între 24 septembrie şi 4 octombrie la Timişoara!