De Citit : Știri

Un horror produs cu 45 de lire sterline isi cauta distribuitori la Cannes

| 20 mai

Colin, un horror produs cu doar 45 de lire de un britanic care lucreaza la o firma de curierat in Londra, participa zilele acestea la Piata de Film de la Cannes, unde regizorul si producatorul Marc Price spera sa gaseasca distribuitori, scrie NewsIn.
Editia 2009 a Festivalului de la Cannes a fost deschisa de filmul Up, care a costat aproximativ 75 de milioane de lire, insa marea surpriza ar putea-o reprezenta Colin, produs cu o suma infima si scos la vanzare la targul de profil.
Marc Price nu are nicio pregatire in domeniul productiei de filme, iar toate cunostintele sale despre acest domeniu provin din comentariile regizorilor prezentate la categoria Extra pe DVD-urile cu filme.
Pana acum, doua companii japoneze i-au facut britanicului oferte pentru cumpararea filmului Colin, iar Price se asteapta sa mai primeasca.
Numele filmului provine de la cel al personajului principal, iar scenariul urmareste povestea unui tanar care moare dupa ce este muscat de un zombie si se intoarce printre cei vii in postura de a fi chiar el un vanator de oameni.
Potrivit regizorului, scopul final al filmului nu este doar acela de a obtine tipete in sala de cinematograf, ci sa si emotioneze cinefilii, sa ii faca sa planga.
Colin a fost filmat in Swansea si Londra, timp de 18 luni, iar producatorii i-au convins pe actori si pe make-up artisti sa munceasca pe gratis. Potrivit regizorului, din distributie au facut parte peste 100 de persoane, prieteni si cunostinte ai lui Price, carora acesta le-a cerut sa-si aduca cate o arma, la alegere.
Sursa: NewsIn
Foto: IMDb.com