De Citit : Știri

Probleme cu bautura: Fatboy Slim s-ar putea sa paraseasca platanele

| 09 aprilie

Fatboy Slim s-ar putea sa renunte la cariera de DJ la sfatul sotiei sale, Zoe Ball, in incercarea de a castiga lupta cu dependenta de alcool.

Starul a iesit de la reabilitare acum doua saptamani, dupa un tratament intensiv impotriva alcoolismului, iar prezentatoarea Zoe Ball este ingrijorata ca, daca s-ar intoarce la vechea cariera, se va apuca din nou de bautura.

“Zoe crede ca dragostea lui Norman pentru bautura se trage de la pipitrul de mixaje”, a declarat un prieten apropiat al familiei. “Ea vrea sa renunte la meseria de DJ in cluburi si sa produca muzica de acasa”.

Prietenul de familie a mai declarat pentru revista Closer ca Zoe simte ca este timpul pentru Fatboy, al carui nume este Norman Cook, sa-si schimbe stilul de viata – asa cum a facut si ea cand a fost insarcinata cu unicul lor fiu, Woody, acum in varsta de opt ani de zile.

Dj-ul superstar s-a internat in clinica Providence Project din Bournemouth la inceputul lunii martie, dupa ce a marturisit ca duce o lupta grea cu sticla de bautura.

Nu este prima daca cand starul recunoaste ca se imbata ca sa devina Fatboy Slim: “Diferenta dintre mine si Slim este un shoot hawaiian si jumatate de sticla de vodka.”

In orice caz, artistul de 45 de ani nu este programat sa mixeze pana in vara.

Sursa: Dailly Mirror