De Citit : Știri

Emma Watson nu are timp pentru sex, alcool si droguri

| 23 iulie

Actrita in varsta de 19 ani, celebra pentru rolul Hermione Granger din seria Harry Potter, incearca mereu sa se tina departe de scandaluri.
Intr-un recent intreviu, Emma Watson declara ca este mult prea ocupata si tocmai de aceea nu are cum calca pe urmele altor adolescenti deveniti mari vedete care se "rasfata" cu sex, alcool si droguri.
"Pot sa inteleg foarte usor de ce tinerii actori din zilele noastre o iau razna. Interesul fata de viata privata, presiunea continua a de a fi perfect… Asa ca asta faci cand nu mai rezisti, o dai in bara", a spus Emma.
"Nu stiu exact de ce n-am deraiat si eu. Poate pentru ca nu am timp. Lucrez prea mult, ma implic prea mult in munca si n-am vreme sa fiu vreo rebela", a adaugat tanara actrita.
Emma Watson face fata cu brio interesului crescut al publicului fata de viata ei personala si incearca sa se tina de parte de scandaluri. Recent a devenit imaginea Burberry, firma pe care isi doreste s-o reprezinte cu eleganta, si a anuntat ca va merge la facultate in SUA, la universitatea Brown.
sursa: telegraph.co.uk