De Citit : Știri

Cameron Diaz s-a ras in cap pentru noul rol

| 17 aprilie

Faimoasa pentru prestatii in comedii romantice, Cameron Diaz isi va suprinde fanii cu noul rol, care reprezinta o schimbarea drastica a directiei cariei sale.

Actrita joaca rolul unei mame a trei copii, unul dintre acestia avand cancer.

In My Sister’s Keeper, o adaptare dupa romanul lui Jodi Picault, Sara, personajul interpretat de Cameron, se rade in cap pentru a-si arata solidaritatea fata de fiica ei, Kate, care are leucemie.

Filmul prezinta povestea familiei Fitzgerald, care decide sa conceapa pe cale genetica inca un copil, Anna (Abigail Breslin), care sa ocupe locul de donator pentru Kate (Sofia Vassilieva).

Din momentul in care s-a nascut, Anna a donat sange si maduva osoasa pentru a prelungi viata surorii sale.

“Majoritatea copiilor sunt accidente. Eu nu, sunt o inginerie, nascuta ca sa salvez viata surorii mele”, spune aceasta in trailerul de prezentare a filmului.

La varsta de 13 ani, Anna ajunge sa nu-si mai suporte conditia, mai ales cand parintii ei vor sa o puna sa-si doneze rinichiul. Asa ca, decide sa-i dea pe acestia in judecata si sa devina stapana propriului corp. Si nu se multumeste cu putin: Anna merge la cel mai cunoscut avocat din oras, Campbell Alexander (Alec Baldwin) care, impresionat de povestea sa, hotaraste sa o reprezinte fara niciun onorariu.

In film mai joaca Thomas Dekker, in rolul primului iubit al lui Kate, si Joan Cusack in rolul judecatorului.

My Sister’s Keeper va fi lansat in luna iulie.

Vezi trailerul AICI!

Sursa: Dailly Mail
Foto: Dailly Mail