De Citit : Recomandări

Copiii de Cristal

| 09 iulie

Dragi prieteni,
Asociația „Copiii de Cristal” vă invită la o zi dedicată copilăriei, unde distracția și toleranța vor fi elementele principale. Startul pentru evenimentul „Amintiri din copilărie. Capitolul 1: Mersul pe bicicletă” va fi dat pe Arena Liceului cu Program Sportiv din Brașov, duminică, 12 iulie, începând cu ora 12.00.
Prin acțiunea inițiată  de Asociația „Copiii de Cristal”, sportivi amatori şi profesionişti, membri ai comunității locale, vor sta la dispoziția tuturor copiilor și tinerilor care vor dori să înveţe să meargă pe bicicletă. Din dorinţa unei integrări mai bune în societate şi a acordării şansei de a interacţiona cu copii tipici, beneficiarii Centrului de Evaluare și Recuperare prin Terapie Specializată pentru Tulburări din Spectrul Autist, Sindrom Down și ADHD vor fi prezenţi pe parcursul întregii zile la activităţile ce se vor desfăşura în data de 12 iulie. 
Ne dorim ca aceste activităţi de informare şi de conştientizare asupra problematicii autismului să crească în următorii ani şi să devină evenimente cu participări semnificative pentru comunitatea braşoveană, de aceea este foarte important ca dvs să ne fiţi alături şi să mobilizaţi oamenii pe care îi cunoaşteţi în acest sens.
Mai multe informații legate de eveniment găsiți accesând link-ul următor:
Vă așteptăm cu drag,