De Citit : Recomandări

WELLNESS DAY BRASOV

| 18 septembrie

Wellness Day Brasov

 

‪#‎WellnessDayBrasov este un start pentru o stare de bine accentuata. Am mizat si cred ca am reusit sa transmitem ca exista ‘retete’ care pot imbunatati felul in care simtiti, care va pot da un boost de incredere, care va pot creste calitatea vietii. Fitness, nutritie, retete simple dar pline de sanatate si ingrediente bune, masaj, aromaterapie, ingrijirea pielii, yoga sunt tot atatea aspecte care vorbesc despre acelasi lucru: Live a Good Life!

În 12-13 septembrie, la Spa d’Or a avut loc prima editie Wellness Day Brașov, organizat de Spa d’Or si bistro Ma Cocotte, un eveniment care promovează sănătatea și starea de bine în Brașov, sporind conștiința tuturor că este posibil să trăiești mai bine, chiar pornind de la un singur weekend. Este important sa susținem participarea proactiva a cât mai multor persoane, implicându-ne angajații, prietenii și familia.

Oaspetii Wellness Day Brasov au avut parte de:

-clase de Yoga cu Carolina de la Spa d’Or Soul Yoga, o braziliancă egal pasionată de Yoga și surf. Datorita cererilor am mai oferit o extra clasa de yoga fata de cele anuntate!

– clase Grand Fitness, cu specialiștii în modelarea corpului prin sport cu Carmen FIT. Lavinia, partenera Spa d’Or a fost printre participanti si a concluzionat ca renumele lui Carmen ca un foarte bun personal trainer este binemeritat.
– Grup de lucru pe teme de nutriție cu 
Mirela Vlad (Grand Fitness)- clasa a fost plina, semn ca oamenii inteleg valoarea unei alimentatii corecte atat pentru un trup frumos dar mai ales, sanatos.

– Corina Bacalu a facut o demonstratie de smoothies delicioase si un baton de slabit, utilizind Thermomix. A doua zi, o pasta de masline, usturoi si caju a iesit in cateva minute din acelasi Thermomix. Corina face orice reteta sa para foarte usor de facut.

– Angel’s Corner cu Spa d’Or, un colț unde oaspetii au beneficiat de sesiuni de masaj.
– sesiuni informative 101 cu Ana, specialista Spa d’Or în tratamente faciale și scheme de tratament

– Workshop Beauty&Relax Spa d’Or cu Oana Manole si Ana Untes, unde participantele au invatat sa se demachieze corect folosind tehnica Double Cleansing, despre rutina de ingrijire faciala corecta si cum sa isi faca un masaj facial acasa.
– 16:00 Puterea Aromaterapiei cu Cristina Covali, care a explicat despre beneficiile uleiurilor esențiale și aplicarea lor în cosmetică.
– mirodenii și condimente, introducere în folosirea acestora în gătitul sănătos cu Mirodenya

In plus, participantii au primit premii de la bistro Ma Cocotte, Corina Bacalu, Spa d’Or, Mirodenya, Keiko, Grand Fitness si Just T.

Miza campaniei este ca oamenii să schimbe un aspect al vieții lor pentru măcar o zi și sugerează câțiva pași pentru o stare pozitiva. Tu la ce ai spune ’da’?

  • Să bei mai multa apă
  • Să cumperi ingrediente locale
  • Să nu mai folosești sticle de plastic
  • Să ajuți pe cineva
  • Să iei cina cu familia ta
  • Să te culci la ora 10 seara
  • Să mergi pe jos o oră