De Citit : Recomandări

SOCIALIZEAZĂ CU PIZZA!

| 04 martie

Sunt fan pizza. Sunt fan mozzarela proaspătă, topită în cuptor, care se întinde ca un trântor când desprinzi felia de pizza de pe farfurie. Sunt fan al mirosului de busuioc și al ingredientelor crocante, proaspăt scoase din cuptor. Sunt atât de fan încât am acceptat provocarea de a face pizza în sufrageria Social. Pentru ați arăta că poți combina și alte ingrediente, decât cele clasice și pentru ați demonstra cât de importantă este calitatea lor. Pizza nu înseamnă resturi 🙂 Ingredientele pentru o pizza italiană tradițională, delicioasă trebuie să fie de o calitate ireproșabilă. Știu că sunteți tentați să puneți cam tot ce găsiți prin frigider când o preparați acasă, dar vă recomad să încercați și cum vă spun eu. Încercați pizza mea cu ingrediente proaspete! Veți călători în Italia cu fiecare felie de pizza!

Ceea ce îmi place la nebunie la pizza este că te poți juca cu gusturile. Le poți învăța să socializeze, cum vrei tu. Mă refer la toppinguri, ingrediente, arome, culori. Și numai trebuie să alegi doar clasica pizza 4 stagioni, ci poți încerca și una cu rucola și prosciutto, ananas și ton , gorgonzola sau alte brânzeturi fine, roșii uscate la soare, usturoi, capere și ciuperci proaspete. Nicio combinație nu e interzisă în bucătăria Social.

Nu fac spectacol cu aluatul în aer, dar pun accent pe timpul în care las aluatul la dospit, să se relaxeze, la rece, mai exact minim 24 de ore. Va fi mai benefic, atât pentru organismul tău, cât și pentru gustul ei. Și țin să menționez că un cuptor electric bun, cu o temperatură de coacere constantă, poate ține locul clasicului cuptor cu lemne… Și că o pizza nu este mai delicioasă dacă o încarci cu multe ingrediente. Secretul este calitatea lor. Surprinzător, dar o pizza simplă, cu blat subțire și crocant oferă un gust mult mai bogat și un răsfăț mai definit papilelor gustative, decât una foarte încărcată. E timpul să socializăm cu pizza în sufrageria Social și să înlocuim vorbele cu ingredientele, sunt mult mai gustoase și mult mai proaspete!

Cu drag, Fabiola, absolvent Accademia Pizzaioli Pescara!LIV_4460-2 LIV_4462 copy-2 LIV_4472 copy-2wednesday pizza_A6