De Citit : Food

OFENSIVA ANGUS SI VALUL DE TENTATII NOI!

| 17 aprilie

Ofensiva ANGUS şi valul de tentaţii noi!
La Sergiana, la Ceasu’ Rău, Casa Tudor, ba chiar şi în mall pentru că Sergiana a dus „ tihna omului colo-n umbra molului”, cuvântul primăverii e Angus. Pentru că rasa scoţiană pare că a făcut o pasiune pentru iarba păşunilor de lângă Făgăraş, într-una din fermele din Sergiana Grup, iar bucătarii par puşi pe fapte eroice, ca-n poveştile highlanderilor.
Şniţelul XXL este spaima tuturor farfuriilor pentru că cele 300 de grame ale porţiei au mai degrabă nevoie de un platou! O invitaţie specială vă lansează Ceasu’ Rău, unde bucătarii au decis să pună la cale o glorioasă tocăniţă din pulpă de Angus. O primă serie de legume se fierbe împreună cu pulpa până când în oală avem o supă concentrată şi multă, multă carne fragedă. Alte legume şi ciuperci se trag la tigaie, scurt şi la foc iute, iar pulpa de Angus tăiată în bucăţi ajunge şi ea în tigaie. Totulse stinge cu supa-supelor. Baza sosului este aceeaşi supă şi legumele pasate. Apoi totul se înăbuşă la foc domol şi prelung, iar de sub capac se mai ridică câte-un nor de ceaţă aproape scoţiană. Însă, aromele îmbietoare sunt… ca la mama acasă! La Ceasu’ Rău.Ceas-rau_TOCANITA-DE-ANGUS Snitel-din-chiulota-(-pulpa-)-de-Angus