De Citit : Food

OFENSIVA ANGUS SI REVOLUTIA TIGAILOR

| 03 aprilie

Ofensiva ANGUS şi Revoluţia Tigăilor!
Grătarul riscă să fie detronat în clasamentul porţiilor imense la Ceasu’ Rău, Casa Tudor relansează competiţia gramajelor, iar vedeta T Bone stă ca pe jar – tot pe grătar! În acelaşi timp, Sergiana -pe Mureşenilor şi la Coresi – naşte un conflict ce victimizează platourile. Şi toate astea pentru că în bucătăriile din Sergiana Grup a pornit revoluţia tigăilor. Giganticul Şniţel din pulpă de Angus conduce ofensiva revendicând, nici mai mult, nici mai puţin decât statutul de vedetă a bucătăriei şi recunoaşterea supremaţiei tigăii în gastronomie. Cererile se bazează pe dimensiunile impresionante – 300 de grame! – şi savoarea intraductibilă a chiulotei de vită, una dintre cele mai delicioase părţi ale pulpei. Argumentul suprem rămâne însă faptul că vorbim despre Angus, renumita rasă de vită dedicată domeniului culinar. Sergiana adaugă pe lista tentaţiilor irezistibile o delicatesă supremă: muşchi de Angus cu sos din ness şi smântână. În meniu îl găsiţi căutând Muşchi de Angus garnisit cu zosul lu’ Ness, din cafă-ncuscrită cu smântână. Divin!
Lăsând gluma la o parte, e cel mai potrivit cuvânt pentru gustul invitaţiei pe care v-o lansează Sergiana Grup prin Ofensiva Angus. Puteţi să vă convingeţi oricând la Ceasu’ Rău, la Casa Tudor ori la Sergiana. Pe cuvânt!Muschi-de-Angus-cu-sos-din-cafea-si-smantana Snitel-din-chiulota-(-pulpa-)-de-Angus T-Bone,-la-gratar