De Citit : Concursuri

La Magnolia Shopping Center acum poți deveni Magician

| 18 septembrie

La început de toamnă Magnolia Shopping Center te întâmpină cu noi provocări! Din 13 septembrie a început „Academia de Magie”, unde toți copiii pot deveni magicieni cu acte. Pentru a înțelege mai bine un număr de magie și trucul din spatele acesteia, am pregătit trei stagii cu nivele de dificultate potrivite pentru copii cu vârste cuprinse între 3-9 ani.

Toti cei pasionați de magie sunt așteptați în Galeria Magnolia Shopping Center în fiecare duminică începând cu ora 11:30 unde vom învăța împreună numere de magie, printre care enumerăm: moneda invizibilă, paiul fermecat, bilele divizate și trucurile din spatele acestora. Te-ai întrebat vreodată cum devin cărțile invizibile, de ce își schimbă eșarfa isteață culoarea și unde dispare batista magică? Poți afla asta doar la Magnolia Shopping Center.

În ultimul stagiu, 27 septembrie la aceeași oră te invităm să punem în practică împreună ce am învățat în stagiile I, II și să iei parte la festivitatea de premiere. Vom acorda diplome de absolvire pentru micii academicieni iar aceștia vor fi răsplătiți cu premii pentru efortul depus. Hocus Pocus – te așteptăm!