De Citit : Concursuri

ÎNCEPE DOGFEST, CEL MAI AȘTEPTAT EVENIMENT DEDICAT CÂINILOR

| 21 septembrie

DogFest, eveniment organizat de Royal Canin în parteneriat cu Hornbach revine și în toamna aceasta cu o nouă ediție plină de activități și multe provocări distractive pentru iubitorii de animale de toate vârstele.

 

În perioada 23 septembrie – 8 octombrie parcările magazinelor Hornbach se transformă în destinația ideală a iubitorilor de câini și a prietenilor lor. Evenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, iar cei înscriși în competiție vor avea parte de multe surprize și premii.

 

Datorită succesului și popularității evenimentului care crește de la an la an, ediția din 2017 este pregătită să primească mulți participanți entuziaști însoțiți de prietenii lor patrupezi unici și speciali.

 

În fiecare an scopul nostru este acela de a crea un eveniment pentru întreaga familie, de care să se bucure fiecare membru în parte, inclusiv animalele de companie. Suntem foarte fericiți de faptul că DogFest a fost foarte bine primit în comunitate, iar pentru anul acesta, la cea de-a 5-a ediție am pregătit mult mai multe atracții și activități frumoase care să-i distreze pe toți cei care ne vor fi alături în zilele evenimentului. Împreună cu partenerii noștri Hornbach si Ringstar am putut crea spațiul perfect pentru desfășurarea unui eveniment caravană de o asemenea amploare care găzduiește unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului dedicat în totalitate câinilor” au declarat organizatorii.

 

Și la această ediție proprietarii de câini vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor fi organizate, de asemenea, prezentări de rase și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programa evenimentului include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu.

 

Cele 5 evenimente DogFest se vor desfăşura începând cu ora 11.00 în următoarele locații:

  • 23 septembrie – Hornbach Balotești
  • 24 septembrie – Hornbach Berceni
  • 30 septembrie – Hornbach Brașov
  • 1 octombrie – Hornbach Sibiu
  • 7 octombrie – Hornbach Timișoara

 

De 3 ani DogFest încurajează adopția unui câine și este locul ideal pentru iubitorii de animale care își doresc să își găsească și să ducă acasă un prieten loial și curajos care să-i îmbogățească sufletește.

 

 „Ediția din 2016 a fost memorabilă, numărul record de 489 de câini participanți a fost o realizare frumoasă și o încununare a eforturilor întregii echipe care s-a implicat în realizarea evenimentului. Celebrăm de 5 ani unicitatea și frumusețea câinilor și ne dorim să continuăm tradiția pentru mulți ani și de acum înainte. Prin acest festival, ne dorim să aducem laolaltă câini și proprietari, pasionați și mulți alți curioși deoarece câinii chiar merită toată atenția și dragostea noastră” au adăugat organizatorii evenimentului.

 

Înscrierile se fac în ziua evenimentului pentru fiecare locație, iar cei care vor să fie la curent cu informații utile, pot să afle mai multe de pe pagina dedicată: www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events

DogFest 2017_2 DogFest 2017_1