De Citit : Recomandări

GRĂTAR, PLITĂ, CUPTOR SAU TIGAIE?

| 04 mai

GRĂTAR, PLITĂ, CUPTOR SAU TIGAIE?

Totul e special la Casa Tudor, de la cum arată şi te întâmpină locul, până la forfota nevăzută a bucătarilor porniţi să te răsfeţe. Arhitecţii au propus un spectacol al volumelor şi al texturilor care te cucereşte şi ţine loc de Bine ai Venit! Iarba de pe pereţii Prispei îţi spune că oraşul a rămas departe, Podul te invită la vise de vacanţă, Casa Mare îţi zâmbeşte şi-ţi alungă grijile dincolo de uşă, iar în Turn şi la Vatră îţi face cu ochiul o porţie de linişte şi tihnă. Urmează Cartea de bucate. Dacă o gustare din caracatiţă sau supa de midii şi chefal vi se par alegeri prea îndrăzneţe, fiţi liniştiţi,… aveţi de unde alege: şalău, crap, doradă, somon, ba chiar şi hamsii. Preferinţele terestre sunt la fel de uşor de împăcat. Oricând mizaţi pe un ciolan onest şi neaoş, pe  cotletele de berbecuţ, ori dacă alegeţi un piept de raţă dichisit cu varză roşie veţi fi câştigătorii zilei. Însă tentaţiile acestui sezon sunt imense şi se numesc Angus. Fie că vorbim de clasicul T-Bone, de antricot sau de vrăbioară la grătar, fie că  e vorba de şniţelul XXL din chiulotă de Angus, sau de ciorba de văcuţă reinterpretată tot în registrul Angus, toate sunt experienţe culinare care nu vă vor dezamăgi.  Pentru că la Casa Tudor Toate-s  Bune şi Gustoase!CT_Antricot Angus_cu os_gratar Prispa-i pentru zile insorite! Snitel Angus_CT Ciorba Angus_CT_indreptata