De Citit : Recomandări

Bucataria Keller

| 02 septembrie

Unic in Brasov prin specificul sau, restaurantul Keller Steak House ofera clientelei sale de cinci ani de zile calitatea, serviciile si ambianta specifica unui Steak House veritabil. Muschi, vrabioara, antricot plus secti- onarile special de gen T-bone si Rib-eye, toate maturate in vid sau in carcasa creeaza specificul acestui restaurant.
Carnea este importata din Argentina si provine de la una dintre cele mai cunoscute rase de vita din lume –Black Angus. Steak-ul este preparat pe broiller –un gratar special unic in Romania considerat a fi bijuteria oricarui Steak House. Iesit din broiller, condimentat si stropit cu ulei de masline este gata sa imblanzeasca si pe cel mai pretentios gurmand. In urma steak-urilor meniul restaurantului se prezinta a fi unul extraordinar de complex dar creat pentru a potoli orice exigenta culinara. Intalnim astfel, fructe de mare, peste, pui, porc, cotletele de miel de Noua Zeelanda, carne de vitel naturala de Olanda, si o selectie de deserturi foarte delicioase toate preparate in restaurant.
Pentru a insoti cu succes aceste preparate, lista de vinuri se adapteaza si ofera o colectie de peste 100 de sortimente de vinuri riguros selectionate.