Belvedere, cel mai premiat restaurant Românesc din Europa!
Sunt Ioan Florescu, Maestru în Artă Culinară și vă invit alături de echipa de bucătari și de întregul personal al Restaurantului Belvedere Brașov, să vă satisfacem cele mai sofisticate și rafinate gusturi.
Vă propun o bucătărie originală, sănătoasa, modernă, elaborată, frumoasă, plină de pasiune, ceea ce unii numesc “ Haute Cuisine “. Promit să fim mereu la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.
Spațiul Restaurantului “Belvedere“ a fost conceput pentru a vă oferi o imagine panoramică asupra Brașovului Vechi și Nou, atât la prânz, la lumina intensă a zilei, cât și la o cină, la luminile feerice ale orașului.
Decorul interior, contemporan, elegant ne invită să visăm și să evadăm.
Restaurantul Belvedere are dorința să fie unic, prin cea mai frumoasă locație din Brașov și mai ales prin bucătăria elaborată, frumoasă, plină de pasiune și nu în ultimul rând… accesibilă.
Uneori simţi nevoia de un răsfăţ, simţi nevoia să fii înconjurat de eleganţă, să mănânci ceva mai altfel, mai special. Atunci este momentul să vii la Restaurant Belvedere, unde cu siguranţă vei avea o experienţă cu totul şi cu totul aparte, de la peisajul minunat, până la servirea ireproşabilă. Ca să nu te plictiseşti de acelaşi preparate, Restaurant Belvedere îşi schimbă meniul o dată la trei luni. Toate specialităţile din meniu sunt creaţie proprie ale maestrului bucătar Ioan Florescu, câştigător al multor concursuri de artă culinară. Experienţa şi talentul bucătarului îşi spun cuvântul, dovadă fiind minunăţiile pe care acesta le creează în bucătărie. Dacă vrei să fii surprins, poţi comanda surpriza bucătarului: decizi ce tip de carne doreşti, iar bucătarul va face un preparat care nu se află în meniu, special pentru tine.Decorat contemporan și elegant, Restaurantul Belvedere are dorința de a fi unic, prin cea mai frumoasă locație din Brașov, și mai ales prin bucătăria elaborata, sănătoasă și inovativă specifică unei abordări Haute Cuisine.
Echipa de bucătari a restaurantului Belvedere condusă de maestru în artă culinară Chef Ioan Florescu s-a remarcat la cele mai grandioase competiții dedicate specialiștilor în gastronomie, fiind astfel cel mai premiat Restaurant Românesc din Europa: Salonul Mondial Culinar Luxembourg 2014 (medalia de argint), Salonul Culinar Mondial de la Basel 2013 (medalie de argint), Global Chef Budapesta (locul II in Europa).
www.restaurantbelvedere.ro