De Citit : Food

#54TIPS LA #HOUSE54

| 30 iunie

#54tips la #house54 – sau ceea ce nu trebuie să ratezi din bucătăria noastră!

Rumenit pe grătar, jambonul capătă aroma de fum şi toate sucurile din carnea fragedă se amestecă, şoriciul devine crocant şi delicios. De multă vreme am învăţat că pe lângă cele minim 24 de ceasuri în care carnea stă la macerat alături de ierburi din grădină, usturoi şi condimente alese, mai trebuie adăugat şi un strop de dragoste şi noi la House 54 avem din plin! Se stropeşte şi cu bere pentru frăgezire şi aşează meticulos pe un tăietor din lemn alături de cartofi wedges, sosuri barbeque şi picant, legume la grătar precum: ardei în 3 culori, ciuperci, dovlecei şi rondele de ceapă. Astfel, este gata de a fi servit jambonul pentru 2 persoane. Şi încă ceva: peisajul de pe Republicii completează acest prânz ca un festin!

19424307_430523967346738_7854136737494015028_nDe Citit house 54