De Citit : Concursuri

| 27 august

Eveniment special pentru iubitorii de câini: DogFest a ajuns cea de-a III-a ediţie

 

București, 25 august 2015 Cea de-a III-a ediţie a DogFest, organizată de Royal Canin, aduce stăpânilor şi iubitorilor de câini, între 29 august și 13 septembrie 2015, în parcările celor cinci magazine Hornbach din ţară, demonstraţii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate şi prezentări de rase.

Proprietarii de câini şi patrupedele lor au parte şi anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin încă din 2013. Doritorii sunt așteptați împreună cu prietenii lor patrupezi să participe la traseul cu obstacole.

Important de ştiut este că toţi participanţii înscrişi în competiţie vor fi premiaţi de Royal Canin.

De asemenea, evenimentele au în program atât demonstraţii spectaculoase de dresaj pregătite şi executate de apreciaţi specialişti în domeniu, cât şi prezentări ale unor rase deosebite.

Cele cinci evenimente DogFest se vor desfăşura în următoarele zile, începând cu orele 11.00:

  • 29 august – Hornbach Brașov
  • 30 august – Hornbach Baloteşti
  • 5 septembrie – Hornbach Timișoara
  • 12 septembrie – Hornbach Berceni
  • 13 septembrie – Hornbach Militari

 

DogFest 2015 vine cu o noutate îmbucurătoare pentru iubitorii de câini: din acest an vor fi prezente la eveniment asociaţii pentru protecţia animalelor prin intermediul cărora cei interesaţi pot adopta unul sau mai mulţi prieteni patrupezi.

 

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult.

Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,” a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

”Fiecare câine e frumos și are ceva special, indiferent de talie sau rasă, și îi așteptăm pe toți la DogFest. La Royal Canin încercăm să asigurăm o hrană adecvată nevoilor fiecăruia și acum sărbătorim diversitatea acestei specii.

În primii doi ani ne-am bucurat de o prezenţă importantă (peste 200 de proprietari în 2012 și peste 600 în 2014) şi suntem convinşi că anul acesta vom aduce alături de noi şi mai mulţi câini, dar şi pasionaţi ai acestora,” a adăugat Andrei Bărăgănescu.

Royal Canin este unul dintre cei mai mari producători de hrană pentru animale din lume. Misiunea Royal Canin este să ofere prin intermediul principiului Nutriție Sănătoasă un răspuns adaptat nevoilor specifice câinilor și pisicilor. În acest sens, Royal Canin se bazează pe cunoștinte științifice și pe experiență, ambele dobândite prin colaborarea cu profesionişti şi crescători din domeniu.

Mai multe detalii pe www.royalcanin.ro și pe facebook.com/RoyalCaninRomania.