De Citit : Altele

Fițe, țâțe și nașpeți

| 22 noiembrie

 

La mine în fața blocului a apărut o mașină cu gene. O femeie scundă și grasă se urcă în fiecare dimineață într-un Fiat cu gene false puse la faruri. În primul rând, vă mărturisesc, nu știam că Fiat e fată,… fiată. Credeam că e nume de băiat, ca Alfa Romeo sau Mercedes, care e nume de băiat rom.
În trei-patru zile Fiatul cu gene al piticaniei grase a făcut senzație. Sunt convins că în câteva luni se vor găsi câteva mii de țoape care să-și gătească mașinile de parcă le-ar duce la împerechere sau le-ar scoate la produs. Mai mult ca sigur că acesta este doar începutul. Iar sfârșitul nu poate fi altul decat niște țâțe imense. La asta se va ajunge, o să vedem pe stradă mașini cu țâțe false lipite pe capotă. Din ce în ce mai mari, de-or sa întoarcă toate camioanele cabinele după ele. Mașini pițipoance care se tamponează pe bani, dar pe care trebuie să le scoți mai întai la benzinarie în Dorobanți… Din acest moment nu mai e cale lungă pană la apariția mașinii de pluș, facută pentru bronzatele la solar, ființele acelea cu botul anvelopă de tractor.

Nu mă îndoiesc că gherțoiul autentic, cu gulerul de la tricoul Polo ridicat, se va lăsa mai prejos când va vedea ce mașină ușuratică și-a tras aleasa inimii lui. Iar dacă se întamplă asta, lucrurile sunt ca și scăpate de sub control, pentru că gherțoiul, după cum se știe, are resurse nelimitate. Vom vedea mașini pensate, parfumate, al căror motor merge cu vin amestecat cu Cola. Iar de pe urma acestor idioți vor profita niște băieți deștepți care le vor lua banii deschizând centre de relaxare pentru mașini: masaje la roți, SPA, bule de jacuzzi la toba de eșapament, tot dichisul.