De Citit : Concursuri

Concurs „Terasele cu siesta, Madridul cu… fiesta”

| 25 iunie

Concurs "Terasele cu siesta, Madridul cu… fiesta", 24-FUN te trimite la MADRID!
Viziteaza caravana 24-FUN in Brasov si Sibiu, in perioada 26 iunie – 20 iulie, fotografiaza-te la panoul special amenajat in cadrul caravanei mobile (fotografiile vor fi realizate de fotografii 24-FUN), fa-ti cont pe 24fun.ro si anunta-ti prietenii sa intre pe www.24fun.ro sa te voteze!
Premiul: o vacanta de o saptamana, de 2 persoane, intr-unul dintre cele mai vizitate orase din Europa – Madrid!
Participantul cu cele mai multe voturi castiga excursia!

Modalitatea de desfasurare a concursului:
In perioada 26 iunie – 20 iulie, echipele mobile 24FUN vor fi prezente in locatii publice.

Te inscrii la concurs completand unui talon, cu date personale (nume, prenume, varsta, numar de telefon, adresa de mail) si facand o fotografie la cadru, executata de fotografii 24FUN, in fata panourilor mobile, in cadrul caravanei 24-FUN.
Fotografia ta va fi expusa public pe site-ul www.24fun.ro, in galeria foto a evenimentului Concurs "Terasele cu siesta, Madridul cu… fiesta".
Iti faci cont pe 24fun.ro (daca ai deja contr, logheaza-te pe site) si iti confirmi fotografia intr-un comentariu la acest articol (titlul comentariului sa respecte formularea: "nume si prenume, foto nr xx in galerie").

Toate fotografiile facute in locatii vor fi expuse pe site-ul www.24fun.ro pentru a fi votate, in cadrul acestei galerii.

Poate fi votata orice poza expusa in sectiunea dedicata concursului, o singura data.

La finalul concursului, castigator va fi desemnat personajul din poza ce a adunat cele mai multe voturi online. Conditia obligatorie este ca acesta sa fie membru 24fun.ro!

Castigatorul va fi anuntat telefonic de catre organizatori si se va prezenta cu actele de identitate la sediul Jukebox Travel cu sediul in Brasov, strada M. Koglniceanu nr 23, pentru a stabili data plecarii si detaliile vacantei.

In concurs se poate inscrie orice persoana, ce a implinit varsta de 18 ani!

Premiul consta intr-un city break pentru doua persoane la Madrid.

– consulta REGULAMENTUL acestui concurs! –