Locuri : Cazare

Hotel Aurelius

Hotel Aurelius este, din 2006, un simbol al stațiunii și cel care combină eleganța cu sportul și cu bucuria gustului preparatelor bucătăriei tradiționale și internaționale. Noblețea locului, serviciile de înaltă calitate și eleganță, conturează o atmosferă luxuriantă, plină de confort.

Hotelul Aurelius este destinația perfectă atât pentru sezonul de iarnă cât și pentru cel estival. Priveliștea către masivul Postăvaru și către una dintre cele mai frumoase zone de schi și activități estivale este oferită de locația ideală a hotelului nostru.

Situat într-o zonă care te lasă fără grai, într-un peisaj maiestuos, pe marginea lacului Miorița din stațiunea Poiana Brașov, Hotelul Aurelius este o oază de liniște și relaxare.

Cu o atmosferă primitoare, Hotelul Aurelius vă oferă posibilitatea de a savura delicioasele preparate ale bucătăriei sale în restaurantul cu terasă pe lacul Miorița. De asemenea, evenimentele găzduite de noi – desfășurate în sălile de conferințe dotate cu cea mai nouă tehnologie – sunt încununate de succes.

Bucurați-vă de momentele dumneavoastră speciale la Hotelul Aurelius și relaxați-vă în zona noastră de spa: piscină, jacuzzi, saună și sala de sport.

 

142307641

 

3-751x500