Locuri : Cazare

Hostel Casa Dragonilor

Fie că sunteți un călător dornic să cunoască locuri noi, grup organizat, familie, studenți sau prieteni gata să viziteze Transilvania și caută o cazare ieftină în Brașov, curățenie și siguranță, atunci vă invităm la cel mai nou Hostel din centrul Brașovului.
Știm că Brașovul poate fi un oraș costisitor pentru orice turist iar spre deosebire de alte structuri de cazare, Hostel Casa Dragonilor vă oferă: micul dejun (pentru o taxă mică), lenjerie de pat gratuită, Wi-Fi și o băutură gratuită din partea noastră (numai pentru rezervarile efectuate prin intermediul website-ului nostru: www.casadragonilor.ro).
Pentru a vă bucura de vacanță la Hostel Casa Dragonilor, vă recomandăm cele mai bune evenimente și atracții din Brașov și împrejurimilile sale.
Hostel Casa Dragonilor este locul unde găsești cea mai bună cazare, cu personal calificat, zonă comună confortabilă cu o atmosferă prietenoasă și cu un bar unde poți savura băuturi de calitate, totul al un preț corect.
Cel mai nou hostel din oraș, Casa Dragonilor, situat în centrul Brașovului, la cinci minute distanță de importantele atracții ale orașului de sub Tâmpa, vă așteptă cu oferte avantajoase. Toți turiștii care fac rezervări la hostelul noustru din Brașov vor primi o intrare gratuită la Natura Parc®, cel mai mare parc sportiv și de agrement din țară.
Vă invităm să vizitați Transilvania iar pentru asta lanțul de Hosteluri Casa Dragonilor vă aștepată cu facilități atractive și tarife convenbile și în alte localități din centrtul țării. Ne puteți găsi curând în Bran-Șimon (Brașov) și Chichiș (Covasna). Din vară Hostel Casa Dragonilor va fi prezent și în cadrul parcului sportiv și de agrement Natura Parc®.
Hostel Casa Dragonilor vă urează vacanța frumoasă. Vă așteptăm cu drag!