Evenimente : Teatru

METAMORPHOSE @ TEATRUL ARLECHINO BRAŞOV

TEATRUL PENTRU COPII ARLECHINO BRAŞOV

 

Vă  invită duminică 10 APRILIE  începând cu ora 17.30  la

PREMIERA spectacolului „METAMORPHOSE” de Georgeta Lozincă

Regia  – Georgeta Lozincă

Scenografia – Ildiko Lukacsy

Coregrafia – Cristina Iuşan

Muzica – Zeno Apostolache Kiss

Distribuţia : Petronela Rujan – Florenta Vătavu – Marius Stroe– Adrian Dobrescu –

Alexandru Dobrescu

„METAMORPHOSE” se adresează publicului tânăr, preadolescenţilor, adolescenţilor, adulţilor şi este un spectacol inovativ, care face parte din programul Teatrului Arlechino „O ORĂ FĂRĂ  INTERNET”. Scopul acestui program este atragerea tinerei generaţii spre teatru, oferind tinerilor posibilitatea de a-şi petrece parte din timp în lipsa calculatorului, internetului, a gadgeturilor.

Este un spectacol cu multă muzică, coregrafie, dans, din care nu s-a exclus animaţia cu păpuşi şi obiecte.

 

Spectacolul  “Metamorphose” este unul de laborator, care valorifică multiple forme de exprimare artistică: dans, pantomimă, însufleţirea unor obiecte stilizate, într-un spaţiu dramatic simplu, în lipsa cuvintelor. Povestea e aceea a unui om care încă din copilărie, datorită unei note muzicale care însufleţeşte un violoncel, se lasă atras spre sunet şi armonie. Asistăm la un periplu tragi-comic al artistului în haosul existenţial al lumii noastre.

Spectacolul  va avea loc în sala Teatrului Arlechino Braşov, str. Apollonia Hirscher nr 10, începând cu  ora 17.30. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete, costul unui bilet este de 12 lei, pentru copii, părinti şi bunici.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 12 ani!

Vă aşteptăm cu drag!AFIS---Metamorphose