Evenimente : Spectacole

COPILARIA LUI VIVALDI

Copiii au un motiv de bucurie… Aducem ÎN PREMIERĂ la Brașov cel mai frumos spectacol pentru copii al TEATRULUI ODEON din București: ”Copilăria lui Vivaldi”.
Duminică, 17 aprilie, de la orele 12:00 si 17:30 la Centrul Cultural Reduta.
Dragi părinți si copii, șoriceii Sică si Rică sunt dornici să călătorească cu cât mai mulți prieteni în unul din cele mai frumoase orașe din lume, Veneția, pentru a-l cunoaște pe cel mai simpatic și talentat băiețel, Antonio Vivaldi! Oare ce pozne face micuțul Vivaldi, oare de-a ce se joacă?
Spectacolul face parte din Campania națională Caravana cu povești initiata de Un parinte mai bun și este inclus în ”Proiectul educativ Clasic e fantastic” al Teatruli Odeon.
Povestea „Copilăria lui Vivaldi” spune că doi şoricei Sică şi Rică au trăit, pe rând, în vioara lui Antonio Vivaldi, în orga lui Johann Sebastian Bach, în biblioteca lui Wolfgang Amadeus Mozart, în clavecinul lui Ludwig van Beethoven, în pianul lui Frédérik Chopin.
Dornici să călătorească, Sică şi Rică au intrat pe ascuns într-o valiză şi… au ajuns în Italia, la Veneţia. Situat în nord-estul Italiei, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume aşezat pe 118 insuliţe legate prin canale şi poduri, Veneţia este construit practic pe apă, palatele ei minunate se sprijină pe piloni de lemn iar transportul de oameni şi mărfuri se desfăşoară tot pe apă.
Apă, multă apă – imaginea aceasta îi sperie pe cei doi şoricei călători.
Teama lor însă dispare ca prin farmec atunci când descoperă că au ajuns într-o casă plină de muzică şi îl cunosc pe micuţul Antonio Vivaldi, un băieţel simpatic, cu părul roşu, un violonist minunat şi un compozitor plin de idei care îi atrage imediat în jocul lui „de-a muzica” explicându-le cum sunetele pot vorbi, pot povesti şi pot descrie frumuseţile celor patru anotimpuri, Primăvara, Vara, Toamna şi Iarna.
Regia: Monica Ciută,
Scenariul: Emanuel Ciocu,
Scenografia: Sânziana Tarţa,
Consultant de specialitate: Cristina Sârbu
Cu: Filip Rostovski, Monica Ciuta,  Irina Sârbu,Alexandra Badea si
Monica Bustean (vioară)
Biletele s-au pus deja în vânzare, la Centrul Cultural Reduta.
Pret bilet: 20 leiafis