Evenimente : Spectacole

Cocotim povești la gura șemineului împreună cu Bianca Bucă

Joi, 5 decembrie de la ora 18, cocotim povești la gura șemineului împreună cu Bianca Bucă.

Cui ne adresăm?

Copiilor de la 7 ani, familiilor cu copii și adulților cu inimi de copil. 🙂

Cine este Bianca?

Orice este imposibil dacă îți dorești cu adevărat! Nu m-am mai oprit din scris de când am învățat alfabetul, iar luminile fantastice le-am descoperit la vârste fragede pe când mă pierdeam ore întregi în vacanțe printre rafturile bibliotecii pentru copii de la Onești, orașul meu de suflet. Încă din clasa IX-a atunci când am fost întrebată ce vreau să mă fac am spus clar și răspicat – jurnalist și designer vestimentar și asta sunt și în zilele noastre. De peste 14 ani activez în domeniul jurnalismului, iar în prezent sunt redactor la Radio România Brașov FM.

 

Din categorie nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat….

 

Încă de când eram șchioapă am avut două năzuințe: să descopăr elixirul vieții veșnice și să scriu măcar o carte. Ambele dorințe îmi sunt împlinite, căci ce poate fi mai frumos dacă nu să lași o urmă în spatele tău pășind pe poteca vieții, iar aceasta să fie făcută de condei, condei care nu face nimic altceva decât să transforme un muritor într-o eternă existență pe acest Pământ.

 

O seară de povești la gura sobei prin intermediul căreia vom retrăi iernile de altădată cu troiene, sănii cu zurgălăi, aromă de scorțișoară și iubire, foarte multă iubire. Vom afla că miracolul nu este acea minune care nu se poate explica, ci poate fi o amintire arhivată în sertarele sufletului, poate fi o mână caldă pe creștetul cârlionțat al unui înger de copil sau un năsuc lipit pe geamul brodat cu flori de gheață ori un colțișor cald pentru un suflet necuvântător.

Nu uita de rezervare: 0741671596.

Te așteptăm cu drag!

 

76771549_2550334725014062_6821426488693227520_o