Evenimente : Altele

Perspective pentru Brașovul viitorului – invitat special Varujan Vosganian

PERSPECTIVELE BRAȘOVULUI, DEZBĂTUTE LA CONFERINȚA AFACERI.RO!
Seria de conferințe Afaceri.ro continuă la Brașov! În data de 5 iulie 2013 la Brașov Business Park se vor reuni peste 200 de întreprinzatori, oficialități și profesioniști interesati de perspectivele pe care mediul de afaceri le are in urmatorii 5-10 ani în Romania in general, și în Brasov si Regiunea Centru în mod specific.
Avand ca tematică „Perspective pentru Brașovul viitorului”, acest eveniment își propune să aducă împreună toți actorii care contribuie la dezvoltarea de perspective pentru societatea si mediul din Brașov, pentru a împărtăși idei, viziuni și bune practici. Toate companiile, ONG-urile și instituțiile implicate în dezvoltarea de proiecte, investiții sau soluții pentru Brașovul viitorului sunt invitați să se alature acestui eveniment. La eveniment vor fi prezenți printre alții și dl. Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, care va prezenta strategia de reindustrializare a României, și George Scripcaru, Primarul Municipiului Brașov, care va prezenta cele mai importante proiecte ale municipalității din următorii ani.
Prezentările și dezbaterile vor acoperi teme precum dezvoltarea urbană, tehnologie, afaceri, marketing și comunicare în orașul viitorului, în Brașovul de mâine, fiind propuse următoarele tematici principale:
– Reindustrializarea României
– Fondurile europene și mediul de afaceri: perspective 2014-2020
– Proiecte de infrastructură și dezvoltare ale municipiului Brașov
– Perspective pentru Brașov, ca centru al cercetării, inovării și antreprenoriatului
De asemenea, pe lângă conferință și dezbateri, evenimentul va conține și două workhop-uri în care participanții vor descoperi cum va arata, comunica și funcționa orașul viitorului, cu accent pe modele de business, clustere și business hubs. Se va discuta de asemeni despre marketing modern și despre impactul noilor tehnologii și surse de finanțare asupra mediului de afaceri, fiind oferite participanților de către lectorii evenimentului instrumente cheie de management în contextul modelului actual și viitor de business.
Acest eveniment este organziat de Arhipelago, APEC (Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii), Iceberg și Junior Chamber International Brașov.
Organizatorii au demarat această inițiativă din nevoia de a crea o imagine comună și transparentă asupra perspectivelor pe care Brașovul și Regiunea Centru le au pentru următorii 5-1- ani. considerând că este nevoie de un demers comun pentru a dezvolta economia locală, pentru a susține inițiativele antreprenoriale, dezvoltarea afacerilor și colaborarea din și între diferitele regiuni ale țării, pentru a oferi informație și suport business-urilor românești.
Înscrierile pentru participare se fac pe www.afaceri.ro.