Evenimente : Altele

Ai talent. Dar ai curaj?

Primul program de networking si dezvoltare pentru creativii brasoveni

Pe 20 iunie, Brasovul este gazda celui de-al patrulea seminar regional dedicat profesionistilor in industriile creative si culturale romanesti. Evenimentul isi propune sa creeze o platforma de interactiune unica intre brandurile creative brasovene si cei dornici sa-si dezvolte un business in domenii bazate pe talent, inovatie si creatie artistica.
Structura seminarului regional cuprinde prezentarea celor mai recente date despre contributia sectorului creativ la economia nationala precum si patru ateliere interactive ce pun in prim-plan exemple de succes local in domeniul industriilor creative si culturale. Speakerii care vor ghida atelierele sunt: Dragos Oprea, partener asociat al studioului de arhitectura Exhibit; Mara Oprisiu, fondator KunSTadt, asociatie ce organizeaza evenimente culturale de impact in comunitatea brasoveana; Mihai Dragomir, presedintele Asociatiei Mioritics care-si propune sapromoveze patrimoniului cultural din zona Transilvania si Alina Niculescu Manea, cu o prezentare a proiectuluiCreative Business Cup. La lucrari va participa si Valentina Miu, director al Centrului de Consultanta si Cercetare in Domeniul Culturii, prezentand noile linii de finantare propuse de Uniunea Europeana prin programul Europa Creativa 2014-2020.

Evenimentul are loc pe joi, 20 iunie, la hotelul Aro Palace (Strada Blvd Eroilor nr. 27), între 8.30 și 16.00. Participarea este gratuită, însă înscrierea constă în completarea unui formular online disponibil la adresahttp://www.crestetalente.ro/inscriere-seminar-brasov. Termenul limită pentru trimiterea formularelor este marți, 18 iunie.