De Citit : Știri

Pentru ce sa-ti faci timp in saptamana 11-17 mai

| 11 mai

Premiera filmului "Gomorra", opera "Carmen" de Bizet, piesa "Jocul de-a vacanta" a lui Mihail Sebastian si concertul Analia Selis sunt cateva dintre cele mai interesante evenimente ale agendei culturale bucurestene din intervalul 11-17 mai, noteaza NewsIn.
Nu ratati filmele care au loc in cadrul Festivalului Filmului European!

Puteti incepe saptamana cu "Gomorra" (2008) lui Matteo Garrone, film care a castigat in 2008, marele premiu al Festivalului de Film de la Cannes si cinci distinctii la Premiile Academiei Europene de Film.

Seara de marti, 12 mai, aduce pe scena Teatrului Odeon, de la ora 18.00 piesa "Jocul de-a vacanta", de Mihail Sebastian, in regia lui Radu Afrim, realizata in coproductie cu Teatrul din Baia Mare. Din distributia acestei piese fac parte Matei Rotaru, Ionut Mateescu, Ioan Codrea si Gabriela del-Pupo. Ppretul unui bilet la acest spectacol este de 31,8 lei.

Iubitorilor de opera le este dedicata seara de miercuri, 13 mai – de la ora 18.30 Opera Nationala prezinta spectacolul "Carmen" de George Bizet, in care, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, vor evolua Daniel Madal, Liliana Mattei Ciuca, Liviu Indricau si Stefan Schuller. Pretul unui bilet variaza intre 5,3 si 53 de lei.

Fanii muzicii latino sunt asteptati joi, 14 mai, la Becker Brau, unde, cu incepere de la ora 19.00, va avea loc un concert Analia Selis, in cadrul proiectului LatinoAmerica. Biletele pot fi achizitionate de la magazinul Diverta sau de pe site-ul www.ticketpoint.ro, la pretul de 25 de lei.

Vineri, 15 mai, pe scena Centrului National al Dansului din incinta Teatrului National, de la ora 20.00, va avea loc spectacolul "Ceea ce am convenit noi a fi hazard", realizat in co-productie cu Centre National de la Danse – Paris. Pretul unui bilet este 10 lei.

Sambata, 16 mai, la ora 19.00, Filarmonica "George Enescu", prezinta un concert cameral de muzica romaneasca, sustinut de Alina Nauncef, la vioara, si Liliana Iacobescu, la pian. Pretul unui bilet variaza intre 12 si 14 lei.

Duminica, 17 mai, la clubul LaScena, de la ora 20:30, va uteti distra alaturi de Bogdan Dumitrescu, Constantin Lupescu, Doru Catanescu, Gabi Calinescu, Ioana de Hillerin, Irina Velcescu si Carmen Lopazan care vor evolua acompaniati la pian de Marian Hancu in spectacolul de improvizatie cu titlul "Comedy.Show". Biletul de intrare la show costa 20 lei.
sursa: NewsIn.