De Citit : Recomandări

O oră în Bastionul Artiștilor, cu toate “Anotimpurile”!

| 15 iulie

Filarmonica vă invită la…

O oră în Bastionul Artiștilor, cu toate “Anotimpurile”!

 

 

“Anotimpurile” de Vivaldi, minunata lucrare șlagăr în programele simfonice contemporane, va răsuna în Bastionul Artiștilor, joi, 16 iulie, ora 19.00.

Cunoscuta lucrare a lui Vivaldi, creație complexă și completă este imaginea muzicală ideală, raportată la o descriere concretă a realității. Bogată în experiențe extreme, cu dimensiuni sonore noi, muzica lui Vivaldi a cunoscut un succes răsunător, fiind una dintre cuceririle vivaldiene în domeniul creației instrumentale ce a revoluționat și animat întreaga creativitate muzicală barocă a Veneției dar și a Europei. A străpuns barierele timpului, a fost reper și a rămas etalon al geniului muzical, fiind recunoscută ca “muzica cu pedigree”.

Astfel, publicul va avea parte de celebra lucrare în interpretarea concertistică prezentată în execuția Orchestrei de Cameră a Filarmonicii Brașov.

Concertul va avea un singur solist, violonistul Dănuț Manea.

Concert Maestru al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Brașov, Dănut Manea se remarcă prin trăsăturile sonore exterioare și intensitatea expresivității instrumentale, dar și prin temperamentul reliefat, partea solistică punând în valoare tehnică, talentul și profesionalismul dovedit în tot acest timp. În fața orchestrei, auzit și văzut de public, Dănuț Manea își asumă în concertul de joi, 16 iulie, responsabilitatea îndrumării artistice și interpretative, fiind de asemenea coordonatorul Orchestrei de Cameră a Filarmonicii Brașov.

Cum locurile sunt limitate, suntem siguri că publicul știe că atunci când vede acest titlu trebuie să cumpere bilet la concert. Prețul? Modic. 27 de lei (20 de lei concertul și 7 lei intrarea în Bastion).

Cum ne veti găsi joi? Bucuroși și preocupați să transmitem emoția celor 4 anotimpuri într-o oră!

Pentru că… “Anotimpurile” înseamnă muzică și emoție de luat acasă!