De Citit : Recomandări

Vernisaj expoziție

| 12 iunie

 

Ne revine deosebita plăcere de a vă invita la Vernisajul expoziției de fotografie realizate în cadrul Turneului de incluziune socială al Teatrului ”Andrei Mureșanu”, realizat de Vargyasi Levente. Evenimentul va avea loc în data de 13 iunie 2019, la ora 17:00, în sala de expoziție al Centrului de Cultură Arcuș.

Turneul de incluziune socială DESPRE OAMENI ȘI CARTOFI co-finanțat de AFCN s-a încheiat cu succes. Ultimul eveniment al programului este expoziția de Fotografie realizată de Vargyasi Levente, expoziție prin care vă prezentăm situația comunităților rome din cele șase orașe (Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Săcele, Brașov, Focșani și Bacău) unde am jucat spectacolul nostru și unde am avut discuții atât cu membrii comunităților rome precum și cu persoane de decizie din diferite instituții ale statului.

În cadrul vernisajului, vom prezenta un rezumat al acestor discuții și vom încerca să găsim, împreună cu cei prezenți, soluții la problemele identificate.

Turneul de incluziune socială ”Despre oameni și cartofi” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

62505324_2787443724660413_885570880036405248_n