De Citit : Recomandări

UNICORN

| 21 aprilie

Deco. Nu vorbim de art-deco şi nici despre decoraţiuni. Vorbim despre decolorant/decapaj. Aş vrea în primul rând să menţionez faptul că există o creştere enormă a cererii acestui produs şi serviciu în cadrul centrelor de înfrumuseţare.  Acum 9-10 ani, într-un salon mediu ca dimensiuni, dar cu trafic intens, se foloseau aproximativ 2-3 cutii de pudră decolorantă pe lună. Astăzi însă, lucrurile stau diferit. Am reuşit acum câteva săptămâni să terminăm 5 cutii de pudră în numai 5 zile lucrătoare.

Motivele acestei creşteri spectaculoase sunt multiple. Trebuie să confirm faptul că, în ziua de azi calitatea produsului este total diferită, acesta fiind cu aproximativ 30% mai puţin dăunător decât strămoşul său de acum 10 ani. Un alt motiv ar fi revelaţia momentului şi anume faimoasa tehnologie ,,Bond” al cărui sens teoretic este nu doar de a proteja ci şi de a fortifica fibra capilară în momentul serviciului de decolorare. De asemenea, trebuie să recunoaştem faptul că şi deschiderea clientelor către acest subiect este mult mai mare. În trecut, decoloratul era privit precum o dramă, pe care nimeni nu ar fi vrut să o încerce sau să treacă de mai multe ori prin ea. Acum însă lucrurile stau total diferit, iar acest lucru este datorat nu doar îmbunătăţirilor de ordin chimic al produselor ci şi al trendului actual din domeniu.

În cadrul tendinţelor din ultimii 3 ani de zile, s-a promovat ideea blondurilor reci, perfecte şi uneori foarte luminoase (granny hair, ash-white, icy-blonde). Apariţia renumitului ,,ballayage” a avut iarăşi un mare impact asupra perspectivei clientelor în privinţa decoloratului. Însă, în ultima perioadă se conturează ideea de ,,unicorn hair” (păr de unicorn) şi face referire la coama acestuia, colorată în toate culorile curcubeului. Pentru oricare din aceste trei ,,look-uri” este necesar procesul de deschidere. Anumite situaţii, cu precădere, acolo unde cerinţa este blond rece sau ,,unicorn hair” sunt necesare procese complexe de decapaj, şi poate chiar mai multe şedinţe. Prin urmare, cu calm şi răbdare vom obţine rezultatele mult dorite!