De Citit : Editoriale

Un zâmbet mai alb

| 23 iulie

Dr. Mircea Vlădău

Albirea dinților a reprezentat o dorință a oamenilor încă din din cele mai vechi timpuri. Cu toții cunoaștem metodele „băbești” de a peria dinții cu sare, cu bicarbonat sau cu zeama de lămâie, dar  grație metodelor moderne de albire în cabinetul stomatologic un zâmbet mai alb este mai ușor de obținut și cu rezultate mult mai spectaculoase.

Beyond Power Whitening
Este recunoscut ca fiind cel mai sigur și cel mai eficient mod de a albi dinții. Polus Accelerator se evidențiază față de alte dispozitive de albire de pe piață. Pentru a afla cele mai importante aspecte prin care se remarcă dispozitivului de albire Beyond Polus, am stat de povești cu dr. Mircea Vlădău de la clinica dr. Vlădău Studio.

Complet nou – design modern!
Cel mai bun sistem  de filtrare a razelor UV și infraroșii. Folosind 150 000 de fibre optice lumina emanată din Accelerator este  rece și foarte sigură pentru pacient și dinții lui (nu există căldură, raze  UV sau IR). Nu există căldură, deci nu există durere!

Tehnologie inovatoare!
La albirea cu Acceleratorul POLUS  sunt  combinate două tehnologii lumina albastră halogen și LED pentru a crește gama de undă și de a maximiza efectele. Când vine vorba de competiție – POLUS este singurul Accelerator ce prezintă această soluție. Acest lucru permite alegea  planului perfect de albire pentru fiecare pacient.
Cu POLUS diferența este notabilă. Modul delicat luminează cu intensitatea de 150 000 LX, modul NORMAL oferă 200 000 LX și modul INTENSE oferă 250 000 LX. Comparând modul cel mai slab de la POLUS cu cel mai slab mod  al competiției cu lumină LED, diferența este de 20x.

Recunoașterea eficienței în premii.
În ultimii cinci ani, lampa de albire POLUS a primit multe premii, inclusive Cel Mai Bun Sistem de Albire, prin Dental Advisor (publicatie pentru domeniul dentar de top in  SUA – o instituție independentă și foarte renumită).

Efecte profilactice
Lumina emisă de Acceleratorul POLUS distruge 99% din germeni din gură și reduce inflamațiile parodontale.

Cine poate fi supus tratamentului de albire Beyond Power Whitening?
Beyond asigură rezultate incredibile pentru fiecare pacient care dorește să-și albească dinții.Tratamentul este mult mai eficient la pacienții ce prezintă colorații cauzate de tutun, cafea, ceai negru, vin roșu. Totuși, reprezintă un tratament eficient și pentru petelei severe de tetraciclină, fluor și pete datorate vârstei.

Cât de albi vor fi dinții mei după procedura de tratament?
Rezultatele procedurii de albire pot varia în funcție de severitatea și natura petelor. Tratamentul Beyond va fi personalizat astfel încât să producă cele mai bune rezultate de albire posibile.
Discuția cu medicul cu privire la așteptările dumneavoastră de după tratament îl vor ajuta în elaborarea unui program de albire adecvat.

Cât rezistă în timp rezultatele procedurii de albire?
Acestea variază de la persoană la persoană și depind de dieta și stilul dumneavoastră de viață, dar efectele de obicei durează aproximativ doi ani.
Sunt recomandate tratamente periodice de retușare  pentru pacienții care consumă cafea sau alte pete provocate de alimente și băuturi consumate frecvent sau pentru fumători.

În urma procedurii de albire se vor albi coroanele sau fațetele existente?
Tratamentele de albire pot albi doar dinții naturali și nu pot schimba culoarea coroanelor din porțelan, fațetelor sau plombelor din compozit.

Cât dureaza un tratament de albire cu Beyond?
În majoritatea cazurilor, tratamentul de albire cu Beyond Power durează 30 de minute.
Timpul de tratament poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Este un tratament sigur?
Da, tratamentul de albire Beyond Power este 100% sigur. Sistemul Beyond conține un sistem avansat de lumină filtrată care îndepărtează toată căldura nocivă și lumina ultravioletă, asigurând confortul și siguranța dumneavoastră și reducând riscul apariției durerii în timpul tratamentului și după. Formula gelului nu atacă smalțul dentar, existând studii care demonstrează că impactul acestui produs asupra smalțului este mai mic decât cel al unui pahar cu suc de portocale!

Cum îmi întrețin zâmbetul alb?
Pentru primele 24 de ore după tratamentul cu Beyond, se recomandă o “dietă albă”.
Ar trebui evitat consumul de cafea, ceai, cola, vin roșu, tutun precum și alte alimente și băuturi colorate. Este recomandat să se evite apa de gură și pasta de dinți cu coloranți.