De Citit : Recomandări

REFRESH, FEMINITATE!

| 27 februarie

Mă afund în scaunul meu roz de birou. Împing laptopul. Închid agenda. Văd peisajul exotic de pe ecranul telefonului și gândul fuge la ea… persoana mea dragă. Îi vorbesc. Scurt și la obiect. Înțelege, nu are nevoie de indicii. De aia îmi este drag de ea. Închid ochii și aștept un răspuns… Începe să bată vântul. Câteva firicele de nisip îmi conturează buzele. Hmm! Un motiv în plus să le hidratez cu un pahar rece de vin alb. Căldura asta… Noroc cu marea care ne răcorește sufletele. Îmi întorc privirea. Chiar dacă vântul mi-a amestecat coafura, se poate observa zâmbetul și dorința de pe chipul meu. Cunosc sclipirea aia din ochi! E viza pentru țara viselor. Te călăuzește unde vrea ea. Și nu este tocmai un ghid rău. Întind mâna. Vreau să simt bătaia inimii și să stârnesc vibrația. Deodată soarele intră în nori. Începe să picure. Nu mă deranjează, ploaia e prietena mea. De fapt, acum începe distracția! Se lipesc hainele de piele, dar măcar ne răcorim și nu ne mai deranjează căldura. Ne ridicăm de pe șezlonguri. De ce se uită timid spre mine? Am înțeles… Cred că-și dorește să dansăm. Ce putea fi mai frumos? Nici muzica nu-și mai are rostul în peisaj. Sunt în brațele persoanei pentru care contez. Mă mișc lent și-mi tărâi ca o copilă naivă tălpile goale prin nisip. Iubesc senzația. Nu vreau să se termine! Îmi pun capul pe umărul lui și trag aer adânc în piept. Simt cum mă îmbrățișează fericirea. De la rădăcina firului de păr până la degetul mic de la picior. Primesc un sms. Îmi cade capul… și-mi schimb rapid poziția… Îmi intră soarele în ochi. Uitasem geamul deschis la birou. A trecut și ploaia, dar și pauza. Îți zâmbesc, dragă primăvară. Deja, mă simt mai bine!

Femeie dragă, povestea asta e pentru tine. Nu înceta să visezi! E modul meu de a-ți spune că ai nevoie de pauze de la activitățile zilnice, de momente doar pentru tine, care să-ți facă sufletul să zâmbeacsă. DA! Ai nevoie să te îmbaci mai colorat. Dana Tănase îți va explica mai multe în editorialul ei din ediția asta. A fi feminină înseamnă să îți asculți instinctul, să îți respecți corpul, mintea și sufletul, să ai grijă de tine. Mai multe despre feminitate te învață Elena Borza. Răsfoiește revista! Ai voie și nevoie să fii feminină, chiar dacă ești mai mult sau mai puțin gospodină, mamă, soție, șefă, angajată. Meriți să fii apreciată. Să fii iubită. Să râzi cu poftă. Să plângi la filme. Să primești bilețele de dragoste. Să fii ținută în brațe. Să te urci pe tocuri de 10 cm și să te dai cu ruj roșu atunci când ai nevoie de mai multă încredere de sine. Femeie, nu uita, ești FUNtastică!

Ai nevoie de exemple? Ți-am pregătit câteva povești despre doamne care au făcut din pasiune business.

Pune-ți un pahar de vin sau ieși la o cafea cu prietenele și citițiarticolele lunii martie, poate vă inspiră. #nurata rubrica FUNtastic news. Ți s-au pregătit multe suprize în martie și poți afla ce mai e nou în oraș. Există viață și după 8 martie. Pentru un stil de viață sănătos, ieși cât mai des din casă :)

Și nu uita să intri pe pagina noastră de facebook dacă te îndoiești că-n orașul nostru nu avem femei FUNtastice. Din contră, sunt o mulțime! Le mulțumesc pentru că există și pentru că ne inspiră. Cu zâmbet!