De Citit : Food

Raw vegan – Orange Krantz Cake

| 13 august

Un tort cu gust de sarbatoare. De zi cu zi.. pentru ca fiecare zi este o sarbatoare! Il puteti face oricand pentru familie, musafiri, prieteni… Combina doua arome preferate: ciocolata si portocale. Crema este matasoasa, cu vanilie si lucuma, iar stratul cu ciocolata si portocale ii ofera un contrast usor crantanos.
Aveti nevoie de un blender si un robot cu lama in s. Sau de un thermomix, care le face pe toate.

Ingrediente:
Blat krantz:
300 gr migdale
200 gr curmale
150 gr fulgi de cocos
4 linguri de cacao
coaja rasa de la o portocala bio

Crema:
500 gr caju
4 linguri de miere de rapita sau sirop de agave
1 lingura esenta de vanilie ( pastai de vanilie maruntite puse in rom/cognac/wiskey/alcool timp de vreo 3 luni)
2 linguri praf de lucuma – merge si fara
450 ml apa sau lapte de cocos
100 gr unt de cocos

www.corinabacalu.blogspot.ro