De Citit : Food

PIZZA SE MĂNÂNCĂ PRIMA DATĂ CU OCHII…

| 24 iunie

Așa ne-a spus Giancarlo când i-am spus ”Ce bine arată pizza asta cu pesto!” și imediat am trecut la pasul următor: mâncatul cu mâna!

Vorbesc despre Pizza Pocol și despre responsabilul de pizza delicioasă pe care o găsești la Trattoria Pocol. Dacă ai gustat-o, sigur ești de acord cu mine.
Dacă nu, trebuie! Pe Apollonia Hirscher, nr.12!
Acolo găsești și regăsești de fiecare dată o parte din frumoasa Italia.

Atât bucătarul-sef cât și pizzarul sunt veniți direct din Italia, au experiență în arta culinară și în preparate tradiționale italiene, pregătite cu atenție și pasiune.
Și Italia este faimoasă pentru peisajele memorabile, pentru calitatea și prospețimea preparatelor, pentru oamenii veseli și plin de viață și…pentru pizza, bineînțeles.

Primul pas pentru o pizza ”bună de te lingi pe degete”- și poate cel mai important – este aluatul. Aici este făcut din apă, făină, ulei de măsline, sare și este lăsat la dospit la rece 24 de ore.
Apoi ingredientele mereu proaspete și atent combinate.

Pasul 3: pizza este gata să te impresioneze!

Orice colț de la #trattoriapocol îți aduce un moment de ! Ia un loc și comandă o pizza delicioasă!

Str.Apollonia Hirscher, nr.12, Brasov
Tel: 0731 606 065
www.trattoriapocol.comLIV_5834 LIV_5839 LIV_5849 LIV_5854 13434839_487433351462406_1974629996458898203_n Logo Pocol LIV_5810 LIV_5822 LIV_5829