De Citit : Editoriale

OAMENI FUNtastici

| 12 ianuarie

Eu, personal, mă regăsesc printre oamenii care-și fac liste pe data de 31 decembrie pentru a fi sigură că am obiective pentru care să mă trezesc dimineața, să mă cert, să mă organizez, să învăț, să mă felicit… în anul care vine.

Iubesc începuturile și mă pregătesc pentru ele. Și da, recunosc, îmi place să scriu pe hârtie, nu în agenda electronică. Acesta este unul dintre motivele pentru care aleg genți încăpătoare, să pot căra tot timpul agenda după mine.

Iubesc ideile curajoase și proiectele care se prezintă cu pași timizi și apoi din ce în ce mai rapizi până conving foile albe să vibreze și să transforme în campanii ce invită mintea la un tango senzorial.

Așa e, îmi cumpăr numai agende cu foi virgine, neprogramate, nedatate, fără dungi, cel mult cu citate motivaționale sau desene care să mă facă curioasă să întorc pagina în fiecare zi.

Îmi place să bifez, să subliniez cu markere colorate, să-mi țin agenda aproape. Este, de fapt, confidenta mea. Îi împărtășesc idei, to do list-uri, dar și notițe personale. De aceea, alegerea ei devine de fiecare dată un adevărat ritual, căci, deși iubesc începuturile nu mi se agață orice de mâini. Trebuie să fie chimie. Lucru valabil cu toate lucrurile din jurul meu, de fapt.

Eu, una, așa funcționez. Dacă rezonez, radiez! Dacă nu, mă blochez… Am trecut și retuș la partea asta pe lista mea, dar mai spre final :) Îmi plac oamenii și mi-aș dori să ridic bariera asta. Vreau să mă străduiesc mai mult să-i descopăr.

Am înțeles că lumea din jur nu cumpără obiecte și servicii, ci cumpără emoții, povești, relații și magie. Și magia asta nu se poate face fără oameni.

Verbul care mă va împinge la acțiune în 2018 este a descoperi.

Îmi propun să caut oameni FUNtastici și să scriu poveștile lor, poate va deveni subiect de inspirație și pentru alții și se vor înmulți cei FUNtastici.

Începând cu luna ianuarie 2018, revista 24 FUN Brașov se va edita lunar.

Îmi doresc mai mult timp pentru a descoperi oameni, yoga, cărți, pasiuni noi, tărâmuri mai îndepărtate, emoții și subiecte noi de povestit. Provocarea este să nu-mi mai programez viața din două în două săptămâni, ci, lunar :)  Să-mi vizitez și eu mai des mama, să mă bucur mai mult de energia oamenilor dragi, de dragostea necondiționată și pufoasă a celor 2 căței minunați și să nu uit, să-mi fac sufletul să zâmbească… mai des.

Așa să fie! Un an FUNtastic!